avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie ccc

Buna ziua. Am o nelamurire. Am un pfa la norma de venit si sunt si angajata cu contract de munca. In luna martie o sa nasc. Pentru calculul indemnizatiei de crestere copil am inteles ca se tine cont de toate inasarile avute in ultimele 12 luni, dar privind pfa-ul, calculul indemnizatiei se face conform incasarilor din pfa sau conform normei de venit?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 27 Ianuarie 2017
Calculul indemnizatiei pentru CCC in cazul veniturilor din activitatea de PFA
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indeminzatie crestere copil daca am cm + pfa cu norma lidypop lidypop Buna ziua, Urmeaza sa nasc in februarie 2015, si am inteles ca s-ar putea ca de la anul sa se scoata plafonul maxim de indemnizatie. Sper sa fie asa, deoarece ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de crestere pentru venit ca pfa grandanat grandanat Am cateva intrebari legate de modalitatea de calcul a indemnizatiei in functie de venitul obtinut ca PFA. Sa zicem ca avem urmatoarea situatie. PFA ... (vezi toată discuția)
Calcul crestere copil pentru cim si pfa Andrew_G Andrew_G Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatorul aspect: -sunt angajat cu CIM din februarie 2016 avand salariul net 1500 ron. curand mi-am deschis pfa ... (vezi toată discuția)