avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație

Bună seara,
Astăzi am mers să îmi depun dosarul pt. alocație copil și indemnizație creștere copil la consiliul local de pe raza unde am domiciliu mai precis Popești-Leordeni. Am fost refuzată pe motiv ca am viză de flotant pe spatele CI-ul și mi s a comunicat că trebuie să depun dosarul doar acolo unde am resedinta de pe flotant. Mă puteți ajuta cu un răspuns dacă este corectă această procedură? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc zane ana maria zane ana maria Bună ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti, am un pfa și am vândut teren agricol cumpărat pe pfa, venitul încasat se î a în calcul la idemnizatie ... (vezi toată discuția)
In ce localitate ma inregistrez la ajofm ??? doreeana doreeana Buna seara! Imi puteti spune va rog, daca eu am domiciliu stabil in Hunedoara, si am lucrat in Cluj, si am flotant pe Cluj, si doresc sa obtin un loc de ... (vezi toată discuția)
dosar indemnizatie crestere copil georgianaa georgianaa Buna ziua. Am domiciliul din buletin in judetul Arges, dar locuiesc momentan in Braila. Ca sa pot depune dosarul pentru indemnizatie crestere copil in Braila ... (vezi toată discuția)