avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dosar indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dosar indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Am domiciliul din buletin in judetul Arges, dar locuiesc momentan in Braila. Ca sa pot depune dosarul pentru indemnizatie crestere copil in Braila este de ajuns sa-mi fac viza de flotant pe Braila? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:08, 6 Februarie 2013
1. Puteti depune actele pentru CCC si la primaria din localitatea in care aveti resedinta (viza de flotant valabila).

2. Din OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor:

Art. 14
(1) Cererile pentru acordarea drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta, reprezentand indemnizatie sau stimulent de insertie, si documentele din care rezulta indeplinirea conditiilor legale de acordare a acestora se depun la primaria comunei, orasului, municipiului, respectiv sectoarelor municipiului Bucuresti pe raza careia solicitantul isi are domiciliul sau resedinta.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot depunde dosar indemnizatie crestere copil la alta locatie decat cea de domniciliu? Thomas81 Thomas81 buna ziua! in curand urmeaza sa nasc, momentan nu locuiesc la domiciliul din CI si doresc sa-mi fac viza de flotant in alta locatie. pot depune acolo dosarul ... (vezi toată discuția)
Unde depun cererea pentru acordarea alocatiei de stat pentru copii? eleina eleina Buna ziua sunt insarcinata si voi naste in sector 4 bucuresti in iunie dar am buletin de teleorman,com pietrosani,unde trebuie sa ma duc sa depun actele de ... (vezi toată discuția)
Unde se declara copilul daca c.i mama este in sect.4 si nasterea in sect.2. blueice blueice Buna ziua, M-am lovit de o alta problema. Domiciliul din C.I. este in sector 4 dar locuiesc efectiv in sector2, copilul se va naste in sector 2. 1.La ce ... (vezi toată discuția)