avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... unde se declara copilul daca C.I mama este in sect.4 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

unde se declara copilul daca C.I mama este in sect.4 si nasterea in sect.2.

Buna ziua,
M-am lovit de o alta problema. Domiciliul din C.I. este in sector 4 dar locuiesc efectiv in sector2, copilul se va naste in sector 2.
1.La ce sector se declara copilul?
2.la ce sector se depune dosarul pentru indemnizatie cc?
3.Daca fac mutatie pe C.I in sector 2 (fara a schimba buletinul) pot depune dosarul de indemnizatie la institutia competenta din sector2?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: blueice , utilizator 14:57, 29 Ianuarie 2013
Mama va naste la un spital. Certificatul de nastere se va elibera de catre Primaria din raza spitalului. Indemnizatia o primiti de la domiciliul mamei.
Actele pentru CCC se pot depune si la Primaria din sectorul in care locuiti efectiv daca aveti resedinta acolo (viza de flotant valabila).
@ blueice

1. Copilul se declara la Primaria Sect. 2

2. Cererile pentru acordarea drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta, reprezentand indemnizatie, stimulent de insertie sau alocatie de stat pentru copii, si documentele din care rezulta indeplinirea conditiilor legale de acordare a acestora se depun la primaria comunei, orasului, municipiului, respectiv sectoarelor municipiului Bucuresti, pe raza careia/caruia solicitantul isi are domiciliul sau resedinta.
In speta, este vorba despre Primaria Sect.4

3. Daca va faceti mutatie pe sect.2, atunci actele pentru CCC le veti depune la Primaria sect.2
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

dosar indemnizatie crestere copil georgianaa georgianaa Buna ziua. Am domiciliul din buletin in judetul Arges, dar locuiesc momentan in Braila. Ca sa pot depune dosarul pentru indemnizatie crestere copil in Braila ... (vezi toată discuția)
Unde depun cererea pentru acordarea alocatiei de stat pentru copii? eleina eleina Buna ziua sunt insarcinata si voi naste in sector 4 bucuresti in iunie dar am buletin de teleorman,com pietrosani,unde trebuie sa ma duc sa depun actele de ... (vezi toată discuția)
Pot depunde dosar indemnizatie crestere copil la alta locatie decat cea de domniciliu? Thomas81 Thomas81 buna ziua! in curand urmeaza sa nasc, momentan nu locuiesc la domiciliul din CI si doresc sa-mi fac viza de flotant in alta locatie. pot depune acolo dosarul ... (vezi toată discuția)