avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot depunde dosar indemnizatie crestere copil la alta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot depunde dosar indemnizatie crestere copil la alta locatie decat cea de domniciliu?

buna ziua! in curand urmeaza sa nasc, momentan nu locuiesc la domiciliul din CI si doresc sa-mi fac viza de flotant in alta locatie. pot depune acolo dosarul in baza vizei de flotant? multumesc! :)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 22 August 2013
Cererile pentru acordarea drepturilor prevăzute de OUG nr.111/2010, reprezentând indemnizaţie sau stimulent de inserţie, şi documentele din care rezultă îndeplinirea condiţiilor legale de acordare a acestora se depun la primăria comunei, oraşului, municipiului, respectiv sectoarelor municipiului Bucureşti pe raza căreia solicitantul îşi are domiciliul sau reşedinţa.

Asadar, dosarul pentru acordarea indemnizatiei pentru CCC se poate depune si la Primaria localitatii unde aveti resedinta- viza de flotant-.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

dosar indemnizatie crestere copil georgianaa georgianaa Buna ziua. Am domiciliul din buletin in judetul Arges, dar locuiesc momentan in Braila. Ca sa pot depune dosarul pentru indemnizatie crestere copil in Braila ... (vezi toată discuția)
Termenul de depunere a dosarului pentru a beneficia de concediu pentru cresterea copilului ndrc_cris ndrc_cris Buna ziua, Sunt angatata cu CM , indeplinesc conditiile acordarii CCC. Urmeaza sa nasc si doresc sa aflu raspunsul la urmatoarele intrebari: 1. Cand pot, ... (vezi toată discuția)
Unde depun cererea pentru acordarea alocatiei de stat pentru copii? eleina eleina Buna ziua sunt insarcinata si voi naste in sector 4 bucuresti in iunie dar am buletin de teleorman,com pietrosani,unde trebuie sa ma duc sa depun actele de ... (vezi toată discuția)