am achizitionat recent un bus 8+1 persoane din 2006 si doresc sa efectuez transport de persoane ocazional(ma refer la excursii in tara in wekend).am sunat la ARR si dumnealor mi-au explicat ca pentru autoturism de 8+1,nu se da licenta,iar pentru taxiuri se accepta doar autoturisme pina in 5 locuri,ok.......si noi cei cu autoturisme intre 5 si 9 locuri ce facem cu ele?le dam foc?in germania am vazut taxiuri de 8+1 locuri.acolo nu e europa?noi pe ce continent traim?amenzilent sunt de 25.000 lei,daca te prinde.TU POLITISTULE TE LASA INIMA SA DAI O AMENDA DE 25.000 ,?POATE OMUL RESPECTIV ARE O FAMILIE DE INTRETINUT.
am achizitionat un bus Opel Vivaro de 8+1 locuri din 2006 si doresc sa efectuez transporturi de persoane ocazionale.ce forma legala, am in aceasta tara ca sa pot desfasura legal o activitate de transport ocazional,deci numai in interiorul
tarii.cei de la ARR spun ca pentru taxiuri se accepta numai autoturisme pina in 5 locuri,iar pentu transport de persoane masini peste 9 locuri ,pina in 9 locuri fiind autoturisme si nu se acorda licenta..ok ,si intrebarea mea este noi cei cu autoturisme intre 5 si 9 locuri,ce facem cu ele,le dam foc?,in germania(acolo locuiesc)am vazut taxiuri de 8+1 locuri.ori acolo nu e europa?noi pe ce continent traim?cred ca este o discrepanta legislativa care trebuie corectata.astept raspuns si pe e-mail:mihai_ciuc_195@yahoo.com. va mutumesc=D>l
am achizitionat un bus Opel Vivaro de 8+1 locuri din 2006 si doresc sa efectuez transporturi de persoane ocazionale.ce forma legala, am in aceasta tara ca sa pot desfasura legal o activitate de transport ocazional,deci numai in interiorul
tarii?cei de la ARR spun ca pentru taxiuri se accepta numai autoturisme pina in 5 locuri,iar pentu transport de persoane masini peste 9 locuri ,pina in 9 locuri fiind autoturisme si nu se acorda licenta..ok ,si intrebarea mea este noi cei cu autoturisme intre 5 si 9 locuri,ce facem cu ele,le dam foc?#-o,in germania(acolo locuiesc)am vazut taxiuri de 8+1 locuri.ori acolo nu e europa?noi pe ce continent traim?cred ca este o discrepanta legislativa care trebuie corectata.