avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Activitate Corinacotofana

Activitate Corinacotofana

Bună ziua am o casa parter+etaj an autorizația de construcție am balconul an plan abia anul aceasta am făcut balconul dar am realizat că e mic și l-am extins acum un un pic dar vreau sa precizez că mi-au făcut intabularea la casă fără să fie locuibilă căci doamna de la primărie mi-a spus ei și ce e gata trebuie doar declari la primărie m-ai mult forțat am făcut intabularea la casă cum am precizat nefiind locuibilă an momentul când am făcut extinderea de balcon am fost la primărie și am explicat ce vrem sa facem a zis prima oară să scoatem urbanismul așa și am făcut noi santem plecați din țară cu tot cu copii de casa se ocup cumnatu dar acuma să ne zică că dacă am construit o sa luăm amendă ce putem face căci noi am anunțat ce vrem sa facem altul de la primărie a zis că de ce am m-ai venit trebuia să-l facem și nu m-ai știa nimeni dar noi am vrut sa facem totul legal nu vreau sa am probleme cu nimeni un răspuns vă rog ce sa fac sa nu mă amendeze pentru ceva care există an acte doar e o extinderea nimic mai mult o zi buna !
Discuție Construcție
Domnul avocat am primit răspuns de la dumneavoastră dar nu m-am lămurit și nici eu poate nu m-am exprimat bine an legătură cu extinderea de balcon intabularea la casă mi-au făcut-o anainte să fie casa terminată și pe banii mei antrenarea mea e ce să fac an continuare am numai urbanismul scos pe partea care m-am extins unde trebuie sa merg an continuare și ce acte să fac menționez că am an proiectul casei balconul eu nu stau an țară am un frate de al meu care se ocupa cu casa un răspuns va rog mult ce trebuie să fac și cu amendă care a menționat că mi-o da unde pot să merg casă rezolv
Bună ziua am o casa parter +etaj am actele toate la casă an planul casei am balcon de 3metri dar vrei să-l prelungesc acum3 metri am fost la primărie mi sa spus sa depun cerere de urbanism am depuso dar vreau sa menționez că an momentul când am depus cererea le-am zis că al și construiesc și vreau să vă mai zic că nu-l aveam construit nici pe balconul existent an acte deci am făcut o data balconul cu extinderea de alți 3metri și acum când am fost la primărie mi sa spus că nu am voie sa construiesc fara sa am autorizație de construcție și o sa primesc amendă pentru că am construit ilegal dar mi sa spus de către altă doamnă de la primărie că să accepte să-l construiesc pân ce este actele mai durează dar acum a venit altă doamnă din concediu și zice că trebuia să aștepte să vina dânsa că ea de ocupa de zona noastră ce rog să-mi spuneți ce sa fac sa nu mă amendeze și dacă e normal să-mi facă tot doamnă aceasta intabularea la casă cu toate că i-am zis că casa nu este terminată este an construcție dar mi-a zis pai dacă dormim an ia anseamna că e terminată asta fiind acum 4ani și eu abia acum un an de zile am dormit prima oara an casă si vreau să vă m-ai spun că balconul nu era construit la intabularea casei va mulțumesc mult o zi buna sa aveți un răspuns va rog mult!