avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extindere de balcon
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extindere de balcon

Bună ziua am o casa parter+etaj an autorizația de construcție am balconul an plan abia anul aceasta am făcut balconul dar am realizat că e mic și l-am extins acum un un pic dar vreau sa precizez că mi-au făcut intabularea la casă fără să fie locuibilă căci doamna de la primărie mi-a spus ei și ce e gata trebuie doar declari la primărie m-ai mult forțat am făcut intabularea la casă cum am precizat nefiind locuibilă an momentul când am făcut extinderea de balcon am fost la primărie și am explicat ce vrem sa facem a zis prima oară să scoatem urbanismul așa și am făcut noi santem plecați din țară cu tot cu copii de casa se ocup cumnatu dar acuma să ne zică că dacă am construit o sa luăm amendă ce putem face căci noi am anunțat ce vrem sa facem altul de la primărie a zis că de ce am m-ai venit trebuia să-l facem și nu m-ai știa nimeni dar noi am vrut sa facem totul legal nu vreau sa am probleme cu nimeni un răspuns vă rog ce sa fac sa nu mă amendeze pentru ceva care există an acte doar e o extinderea nimic mai mult o zi buna !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:26, 20 August 2017
Corinacotofana a scris:

am realizat că e mic și l-am extins acum un un pic

Ce inseamna la dv extins un un pic ??
Amenda eventual se poate aplica in conditiile in care se constata ca realitatea de la fata locului nu coincide cu proiectul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere de balcon la casă Corinacotofana Corinacotofana Bună ziua am o casa parter +etaj am actele toate la casă an planul casei am balcon de 3metri dar vrei să-l prelungesc acum3 metri am fost la primărie mi sa ... (vezi toată discuția)
Construcție Corinacotofana Corinacotofana Domnul avocat am primit răspuns de la dumneavoastră dar nu m-am lămurit și nici eu poate nu m-am exprimat bine an legătură cu extinderea de balcon ... (vezi toată discuția)
Acte cercetasa cercetasa am un balcon la parterul unui bloc. am proiect doar pe partea care au toti locatarii de la etaj. locuind la parter am mai facut la o camera deci in ... (vezi toată discuția)