avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construcție
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construcție

Domnul avocat am primit răspuns de la dumneavoastră dar nu m-am lămurit și nici eu poate nu m-am exprimat bine an legătură cu extinderea de balcon intabularea la casă mi-au făcut-o anainte să fie casa terminată și pe banii mei antrenarea mea e ce să fac an continuare am numai urbanismul scos pe partea care m-am extins unde trebuie sa merg an continuare și ce acte să fac menționez că am an proiectul casei balconul eu nu stau an țară am un frate de al meu care se ocupa cu casa un răspuns va rog mult ce trebuie să fac și cu amendă care a menționat că mi-o da unde pot să merg casă rezolv

Alte discuții în legătură

Extindere de balcon Corinacotofana Corinacotofana Bună ziua am o casa parter+etaj an autorizația de construcție am balconul an plan abia anul aceasta am făcut balconul dar am realizat că e mic și l-am ... (vezi toată discuția)
Extindere de balcon la casă Corinacotofana Corinacotofana Bună ziua am o casa parter +etaj am actele toate la casă an planul casei am balcon de 3metri dar vrei să-l prelungesc acum3 metri am fost la primărie mi sa ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate vinegi vinegi Buna seara! Am urmatoarea problema si tare mi-as dori sa ma indrume cineva ce pot face. In anul 2001 am cumparat un teren pentru a-mi construi o casa. Am ... (vezi toată discuția)