avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate Alinanicolae

Activitate Alinanicolae

Răspuns la discuția Dosar penal
CML nu am scos deoarece nu au fost lasate semne vizibile.Martorii ,mama si fosta soacra si cel mai rau fiica noastra in varsta de 4 ani ,au fost prezente langa mine si au vazut si auzit absolut totul.
Răspuns la discuția Dosar penal
Plangerea am depus-o pentru violenta fizica si verbala.Alte.probe in afara de martor nu am.Am fost rechemata la sectie pentru o declaratie mai amanuntita.Am cerut scriptic cu stampila sa mi se dea numarul de inregistrare al plangerii si am fost refuzata pe motiv ca nu se da asa ceva.Mi s-a comunicat doar verbal.Atat si nimic mai mult.Pana in momentul de fata nu m-a contactat nimeni si nici nu am primit nimic.
Răspuns la discuția Dosar penal
Multumesc mult pentru ajutor.
Răspuns la discuția Dosar penal
Cerere adresata sectiei de politie unde s-au depus plangerile.Pana in momentul de fata nu am primit nimoc si ma gandeam ca poate fosarul noci nu a parasit sectia de politie.
Buna ziua.La inceputul lunii iulie s-a pronuntat divortul de sotul meu.S-a stabilit resedinta minorei la mine si autoritate parinteasca in comun.Nu s-a cerut de nicio parte program de vizita pentru tata.Intrebarea mea este : incalc vreun ordin judecatoreac daca refuz sa ii dau fetita fostului sot?El spune ca are tot dreptul.Va multumesc.
Discuție Dosar penal
Buna ziua.M-ar interesa cum pot afla daca in urma unor plageri penale la o sectie de politie s-a intocmit dosar penal si daca acesta a fost trimis la Parchet. Precuzez ca in data de 10.07.2017 am facut plagere penala impotriva fostului meu sot.Mi s-a dat un "numar unic de inregistrare "reprezentand numarul de dosar,dosar pe care nu il regasesc la nicio judecatorie .Cum pot afla daca a fost trimis de la sectia de politie?Multumesc.