CML nu am scos deoarece nu au fost lasate semne vizibile.Martorii ,mama si fosta soacra si cel mai rau fiica noastra in varsta de 4 ani ,au fost prezente langa mine si au vazut si auzit absolut totul.
Plangerea am depus-o pentru violenta fizica si verbala.Alte.probe in afara de martor nu am.Am fost rechemata la sectie pentru o declaratie mai amanuntita.Am cerut scriptic cu stampila sa mi se dea numarul de inregistrare al plangerii si am fost refuzata pe motiv ca nu se da asa ceva.Mi s-a comunicat doar verbal.Atat si nimic mai mult.Pana in momentul de fata nu m-a contactat nimeni si nici nu am primit nimic.
Cerere adresata sectiei de politie unde s-au depus plangerile.Pana in momentul de fata nu am primit nimoc si ma gandeam ca poate fosarul noci nu a parasit sectia de politie.
Buna ziua.La inceputul lunii iulie s-a pronuntat divortul de sotul meu.S-a stabilit resedinta minorei la mine si autoritate parinteasca in comun.Nu s-a cerut de nicio parte program de vizita pentru tata.Intrebarea mea este : incalc vreun ordin judecatoreac daca refuz sa ii dau fetita fostului sot?El spune ca are tot dreptul.Va multumesc.
Buna ziua.M-ar interesa cum pot afla daca in urma unor plageri penale la o sectie de politie s-a intocmit dosar penal si daca acesta a fost trimis la Parchet. Precuzez ca in data de 10.07.2017 am facut plagere penala impotriva fostului meu sot.Mi s-a dat un "numar unic de inregistrare "reprezentand numarul de dosar,dosar pe care nu il regasesc la nicio judecatorie .Cum pot afla daca a fost trimis de la sectia de politie?Multumesc.