avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Autoritate parinteasca in comun
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Autoritate parinteasca in comun

Buna ziua.La inceputul lunii iulie s-a pronuntat divortul de sotul meu.S-a stabilit resedinta minorei la mine si autoritate parinteasca in comun.Nu s-a cerut de nicio parte program de vizita pentru tata.Intrebarea mea este : incalc vreun ordin judecatoreac daca refuz sa ii dau fetita fostului sot?El spune ca are tot dreptul.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 18:10, 22 August 2017
Bineinteles ca nu cata vreme nu exista o hotarare judecatoreasca definitva prin care instanta sa fi stabilit un program de vizita.
Trebuie sa aveti insa in vedere faptul ca in situatia in care nu veti permite tatalui sa aiba relatii personale cu minora , acesta are dreptul sa se adreseze instantei de judecata pentru stabilirea acestuia printr-o hotarare judecatoreasca, urmand ca instanta sa decida in urma administrarii probelor modalitatea exercitarii relatiilor personale cu minora.
Ultima modificare: Marți, 22 August 2017
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna, domiciliu la mama, partaj nefinalizat, copil traumatizat mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am divortat in martie 2012 si in octombrie am introdus actiunea de partaj. Eu am vrut sa impartim in cote egale toata masa partajabila, insa fostul ... (vezi toată discuția)
Exercitare program vizita minor luminutza luminutza Buna ziua tuturor! Citez din hotararea judecatoreasca [i][b]stabilire program vizitare minor:[/b][/i] \"Incuviinteaza reclamantului dreptul de a avea ... (vezi toată discuția)
Despre copil ghebosel_leu ghebosel_leu am divortat de fosta sotie de 1an si doua luni,impreuna avem o fetita de 10 anisori ,care a ramas impreuna cu mama sa de atunci totul fost ok, imi a vedea ... (vezi toată discuția)