Iarasi m-au sunat cei de la Kruk legat de aceasta creanta cesionata la ei din 2011 de Raiffeisen Bank, pentru care nu am nici un document, nici o notificare primita de la ei.
Mi-au comunicat ca suma este de 4466.90 lei.
Le-am spus inca o data, ca in urma ultimului telefon primit de la ei pe 05.03 au incercat abuziv sa faca o intelegere telefonica si ca nu sunt de acord.
Nu s-a intreprins nici o actiune in instanta de la data contractului cu Raiffeisen Bank pana in prezent 05.03.2021, asadar orice actiune inaintata instantei dupa aceasta perioada de peste 11 ani este nula prin invocarea in cadrul executarii silite a exceptiei prescriptiei.
Le-am transmis ca conform articolului 705 din Codul de Procedura Civila, in cazul in care se va emite o executare definitiva in instanta imi rezerv dreptul de a formula o actiune de contestatie la executare in termenul legal.
Reactia lor a fost ca "daca asa vreti dumneavoastra", ca ei vor recupera aceasta creanta chiar daca s-a prescris, ca a se prescrie nu inseamna ca nu mai exista creanta.
Incredibil ce banditi!!!
Unde este lege nu e tocmeala si e valabil aplicabil pentru toata lumea, fizica sau juridica.
Mi-au spus inca o data, la solicitarea mea, deoarece nu am primit nici un document, sa imi trimita pe email toate documentele legate de acest caz.
Am hotarat sa solicit in instanta validarea termenului de prescriptie, cu care ulterior sa le justific ca ei nu cunosc legea.
Mentionez ca eu nu am nici o notificare sau vreo intelegere scrisa cu ei,
cami_vox a scris:
Suma datorata este aproximativ 3000 lei. Nu gasesc nici un document legat de aceasta situatie, Numai documentul original de la momentul creearii contului la Raiffeisen Bank in 2007.
Nici cei de la banca sau Kruk nu mi-au trimis nici o instiintare pe email sau original.
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Situatia este mult mai complicata decat pare.
Va fi necesara o hotărâre judecătorească și nu va fi ușor de obținut.
Ce sumă datorați?
Pe calea contestatiei rezolva mai simplu dar rămân anumite semne de întrebare...