avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Activitate flori92

Activitate flori92

Bună ziua tuturor!
Actualul soț (încă nu am divorțat) ma tot ameninta , imi vorbește urât, vrea sa îmi ia fata la el ( stiu ca are acest drept fiind tatăl, dar imi este teamă că nu o mai aduce înapoi) ..el are probleme cu alcoolul . Nu mai locuim împreună de 6 luni. Înainte sa ne despărțim consuma si tigari altfel decat cele normale.era dependent de cazinouri. Acum nu face decat sa ma terorizeze psihic zilnic. Ma jigneste si amenință mereu . Care ar fi pasii de urmat ca sa pot rezolva cumva sa ma lase in liniște si sa nu mă mai distrugă psihic.
Bună ziua!
Îmi poate spune si mie cineva, daca în cazul divorțului de comun acord se pot depune actele la notar si dacă nu am certificatul de nastere al soțului acum și sa îl aduc în câteva zile sau pe parcursul celor 30 zile?
Eu vreau ca azi sa depunem actele pentru divort, soțul a zis ca are doar buletinul la el si eu am celelalte acte necesare, fără certificatul de nastere al soțului, dar pe acesta sau o copie îl putem aduce în câteva zile!
Răspuns la discuția Divort
In prezent locuiesc cu bunicii, mă ajută financiar si ei si părinții! O să îmi caut si un job
Răspuns la discuția Divort
Face 4 ani in luna iunie
Discuție Divort
In cazul unui divort , in care exista un minor si eu ca mama nu am un serviciu si nici o o casa pe numele meu, iar tatal are si serviciu si casa pe numele lui, i se poate încredința copilul lui ? Este plecat de acasă din luna februarie! Unde as putea merge sa depun o plângere, nu se interesează de copil deloc, bani nu ii trimite deloc. Cand este beat ma suna si ma amenință !Pentru a obține custodie totala ce ar trebui sa fac? Tatal consuma alcool des, era violent verbal zilnic, fura bani din casă inclusiv si mamei mele si mergea la cazinouri, fuma si altceva in afara de tutun, bani pentru întreținerea copilului nu mai primeam de la el de mult pentru ca era dependent de jocuri de noroc! Vă mulțumesc anticipat pentru raspunsuri!
Răspuns la discuția Divorț
L-am întrebat acum printr-un mesaj dacă este de acord să divorțăm de comun acord, a spus ca DA. Vă mulțumesc mult!
Răspuns la discuția Divorț
Eu zic că o să fie de acord! O să fac exact cum ați scris dumneavoastră! Vă mulțumesc mult!
Discuție Divorț
Bună seara tuturor! Vă rog mult să îmi răspundeți si mă puteți ajuta! Vreau să divortez, am un copil de aproape 4 ani, si aș vrea să apelez la un avocat, dar sa nu se ajungă la judecată! Întrebarea mea este: tatăl imi poate lua copilul? Eu neavând o proprietate pe numele meu si nici serviciu! Motivele divorțului sunt urmatoarele: tatăl consumă alcool (nu are o limita) , este violent verbal, este dependent de jocuri de noroc (acum cateva zile ia furat mamei mele banii din casă si mie ultimii banuti de pe card) . Tot salariul lui se duce la cazinouri. Plus ca începuse sa fumeze si altceva decât tutun! Sunt mai multe de spus , dar ma opresc la atât! Martori îi am doar pe cei din familie, nu am discutat problemele mele cu prietenii sau vecinii!
Așa este ca dumneavoastră! Doar atât au urmarit câștigul lor ! Nouă ni s-au oprit din 75000lei suma de 28000 lei . Si nu le-a păsat de altceva! Am cerut ajutor si informații si ne amânau mereu , nu a , avut cine sa ne îndrume ca sa alegem varianta cea mai bună! Sănătate sa avem , ca în lumea asta găsim oameni si oameni
Din câte stim noi, banii aceia au fost pentru zilele de îngrijiri medicale (110) , banii ce ia pierdut el de la locul de muncă (bonuri si preme de producție in valoare de 3000lei) , bonurile ce le-am avut de la injecții , pansamente, creme, carje si alte lucruri ce am cumparat din farmacii, nu mai retin daca am avut la dosar si acel plic cu spitalizarea de plată. As putea merge sa pun banii in contul spitalului si sa se renunțe la proces? Sau trebuie sa mergem la proces si apoi sa plătim? Avem atâtea probleme de la acel accident, si chiar nu ne mai dorim sa ne judecăm cu spitalul. Sotul in luna mai trebuie sa meargă sa se opereze pentru a scoate tija din picior, apoi urmează sa il opereze de menisc la genunchi si de ligamente rupte. Acum merge cu un dispozitiv special ce il pune de la genunchi pana sus la femur, altfel nu poate.