avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nevoie de sfaturi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nevoie de sfaturi

Bună ziua tuturor!
Actualul soț (încă nu am divorțat) ma tot ameninta , imi vorbește urât, vrea sa îmi ia fata la el ( stiu ca are acest drept fiind tatăl, dar imi este teamă că nu o mai aduce înapoi) ..el are probleme cu alcoolul . Nu mai locuim împreună de 6 luni. Înainte sa ne despărțim consuma si tigari altfel decat cele normale.era dependent de cazinouri. Acum nu face decat sa ma terorizeze psihic zilnic. Ma jigneste si amenință mereu . Care ar fi pasii de urmat ca sa pot rezolva cumva sa ma lase in liniște si sa nu mă mai distrugă psihic.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 01:57, 27 August 2018
Solicitati ordin de protectie,introduceti actiunea de divort,pt a rezolva toate problemele dvs,Discutati cu un av pt a vedea ce aveti de facut.Succes.
Oportunitatea solicitării unui ordin de protecție trebuie analizată in concreto, nefiind admis decât în condițiile expres și limitativ prevăzute de lege.
Luați legătura cu un avocat pt a diseca în mod optim contextul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separare mleziva mleziva Buna ziua, Am urmatoarea problema, eu cu sotul meu nu ne mai intelegem, stam in chirie si avem un copil mic, el ma jigneste, vorbeste urat cu mine, ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat specializat in divort Marina012 Marina012 Buna ziua Din pacate am ajuns in punctul in care divortul este ultima solutie Am un sot care a devenit dependent de alcool si extrem de agresiv verbal Ma ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie- amenintari cu moartea- ce e de facut??? leonie leonie Buna ziua, As avea si eu nevoie de niste sfaturi din partea unor oameni ai legii sau chiar a unora care au trecut prin ce trec eu acum. Fac parte ... (vezi toată discuția)