avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Separare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Separare

Buna ziua,
Am urmatoarea problema, eu cu sotul meu nu ne mai intelegem, stam in chirie si avem un copil mic, el ma jigneste, vorbeste urat cu mine, bineinteles ca mai sunt momente cand nici eu nu mai pot si am vrut de mai multe ori sa stam de vorba sa rezolvam situatia sau sa ne despartim pentru ca eu asa nu pot sa fiu cu un om si nu vreau asa relatie, nu vreau pe viitor sa participe copilul mic la jigniri sau alte cele, el nu vrea sa stea de vorba cu mine si nu vrea nici sa rezolvam situatia, i.am spus ca ma mut cu copilul in alta parte, inca este mic si vreau sa rezolvam situatia fara alte certuri si jigniri, el mi a spus ca daca plec o sa fie jale. Ce pot sa fac? Ce este de facut? Sau cum sa procedez sa fie bine in termeni legali?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:35, 27 Noiembrie 2017
Buna ziua,
1. Va trebui sa divortati prin instanta daca nu va intelegeti
2. Va trebui sa solicitati un ordin de restrictie daca va este teama de interitatea dumneavoastra fizica sau psihica
3. Nu va poate face nimic, Se da zmeu degeaba dar e de preferat sa va luati masuri de siguranta asa cum am spus mai sus,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari si calomnie daniella28 daniella28 buna ziua,as vrea sa stiu daca sotul cu care ma aflu in divort se poarta urat cu mama mea,a tipat la ea,ii vorbeste urat,pe mine ma ameninta ca imi ia copilul ... (vezi toată discuția)
Nevoie de sfaturi flori92 flori92 Bună ziua tuturor! Actualul soț (încă nu am divorțat) ma tot ameninta , imi vorbește urât, vrea sa îmi ia fata la el ( stiu ca are acest drept fiind ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)