avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț notar comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț notar comun acord

Bună ziua!
Îmi poate spune si mie cineva, daca în cazul divorțului de comun acord se pot depune actele la notar si dacă nu am certificatul de nastere al soțului acum și sa îl aduc în câteva zile sau pe parcursul celor 30 zile?
Eu vreau ca azi sa depunem actele pentru divort, soțul a zis ca are doar buletinul la el si eu am celelalte acte necesare, fără certificatul de nastere al soțului, dar pe acesta sau o copie îl putem aduce în câteva zile!

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord problema domiciliu Sharpshooter Sharpshooter Buna ziua , vreau sa intreb daca este obligatoriu ca procedura de divort sa aiba loc in acelasi judet , oras unde au partile domiciliul . In cazul de fata ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord...mediere? tarkan tarkan Se pune in actiune divortul de comun acord (fara copii minori si partaj). İntrebari; 1. Este obligatoriu sa se prezinte ambele parti la depunerea ... (vezi toată discuția)
Divort liliana v liliana v cum se face divortul la primarie sau la notar? ce acte sunt necesare? cum se face cererea la primarie sau la notar? (vezi toată discuția)