avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Activitate SorinStenic

Activitate SorinStenic

Atat vreau sa stiu, va multumesc.
Imi trebuie copie dupa talon si cartea masinii? Chitanta cu suma platita o am, dar nu mai cartea masinii in original si nici talonul, evident.
Sunt din Bucuresti, in anul 2014 am cumparat o masina dintr-o tara membra UE, am platit taxa de timbru aproximativ 2700 lei, daca am vandut masina anul asta mai pot recupera taxa de timbru?
Sotia este angajata profesor pe perioada determinata de 1 an la liceul teoretic Ioan Petrus, Otopeni Ilfov, pe data de 31 august 2017 se incheie contractul de munca iar sotia nu a beneficiat de concediu de odihna deoarece in acea perioada a intrat in concediu postnatal, de la 1 septembrie 2017 a primit post la un liceu in Branesti pentru a putea efectua concediul de lauzie si apoi sa intre in concediu prenatal. Doresc sa stiu daca poate primii banii pe concediul de odihna neefectuat de la liceul din Otopeni deoarece doamna secretara de acolo i-a spus ca nu i se da nici un ban pentru ca a fost alegerea sotiei sa intre in postnatal si trebuia sa isi ia prima data concediul de odihna, ceea ce nu mi se pare normal.
Dupa ce intra in somaj, concediul postnatal il vom duce la somaj? Va multumesc mult de tot!
Sotia mea este profesor suplinitor, pe data de 31 august ii expira contractul de munca, pe data de 13 august 2017 a nascut, ce trebuie sa faca pentru a beneficia de indemnizatie pentru copil luand in calcul ca sotia mea efectueaza doar 18 zile de concediu de lauzie, iar pana la 42 de zile ii mai trebuie 24 de zile de concediu, iar sotia mea nu mai are loc de munca de la data de 31 august 2017 si nu stie daca mai gaseste post la ISJ ILFOV. Va rugam sa ne ajutati. Multumim mult.