avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate anadan

Activitate anadan

O FIRMA ,A CARUI ADMINISTRATOR ESTE PRIETENUL MEU, ESTE CITATA IN FRANTA, LA PROCURATURA ( DIN CATE AM INTELES EU DE PE CITATIE ) PENTRU CA I S-A INTOCMIT DOSAR PENAL.NU SUNT PRECIZATE ACUZATIILE CARE I SE ADUC,DOAR NISTE ARTICOLE DIN CODUL PENAL FRANCEZ.
SUNT PRECIZATE NISTE IMPREJURARI PE CITATIE IN CARE AU FOST GASITI NISTE MUNCITORI FARA FORME LEGALE(?).FIRMA A AVUT UN CONTRACT DE PRESTARI SERVICII CU O FIRMA DIN FRANTA SI MUNCITORII ERAU ANGAJATII FIRMEI DIN ROMANIA.ACESTE LUCRURI SE POT DOVEDI CU ACTE.DE FAPT,ACUM UN AN CAND AU DAT DECLARATII LA POLITIE AM TRIMIS COPII DUPA ACELE DOCUMENTE.
DACA NU SE PREZINTA LA TERMENUL STABILIT CE POATE PATI?
CAM CE PEDEAPSA IL ASTEAPTA?
Discuție reabilitare
daca am fost condamnata la 6 luni cu suspendare si un termen de incercare de 2 ani si 6 luni in data de 06.12.2007,cand pot sa-mi fac cerere de reabilitare.
daca o persoana titulara a unui contract de concesiune poate sa dea in comodat la o firma in curs de constituire o suprafata din spatiul detinut in concesiune pentru desfasurarea activitatilor firmei,fara sa-i schimbe destinatia
Am comis o fapta penala.S-au facut cercetari pentru stabilirea prejudiciului.
Bineinteles ca cercetarile au fost facute de angajati ai institutiei.Pe langa banii pe care i-am luat eu am restituit unei persoane o suma de bani si pana la urma s-a dovedit ca persoana respectiva a mai ridicat banii inca o data,declarandu-le anulate.
La mine s-a prezentat cu documentele originale si n-am avut posibilitatea s-o verific in baza de date, asa ca negasind-o m-am speriat si i-am dat banii din contul altor oameni.
La finalizarea cercetarilor conducerea institutiei datorita faptului ca persoana despre care am scris mai sus nu a putut fi gasita atunci ,m-a contactat si mi-au spus sa depun suma respectiva amenintandu-ma ca vin cu politia la mine si-mi pun sechestru pe bunuri,etc.
Am depus banii respectivi cu toate ca mie nu mi-au folosit si nu i-am ridicat eu(ba mai mult acuma sunt cercetata de complicitate cu persoana respectiva),ulterior persoana respectiva a recunoscut ca i-a ridicat de doua ori si am inteles ca a depus si ea banii.

A trecut mai mult de un an de cand am depus banii si inca nu stiu cum o sa mi-i pot recupera.
Poate cineva sa-mi dea un sfat?As putea sa cer si dobanzi pentru faptul ca banii care nu i-am luat si nu i-am folosit eu au stat atata timp intr-un cont?