avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DOSAR PENAL FRANTA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DOSAR PENAL FRANTA

O FIRMA ,A CARUI ADMINISTRATOR ESTE PRIETENUL MEU, ESTE CITATA IN FRANTA, LA PROCURATURA ( DIN CATE AM INTELES EU DE PE CITATIE ) PENTRU CA I S-A INTOCMIT DOSAR PENAL.NU SUNT PRECIZATE ACUZATIILE CARE I SE ADUC,DOAR NISTE ARTICOLE DIN CODUL PENAL FRANCEZ.
SUNT PRECIZATE NISTE IMPREJURARI PE CITATIE IN CARE AU FOST GASITI NISTE MUNCITORI FARA FORME LEGALE(?).FIRMA A AVUT UN CONTRACT DE PRESTARI SERVICII CU O FIRMA DIN FRANTA SI MUNCITORII ERAU ANGAJATII FIRMEI DIN ROMANIA.ACESTE LUCRURI SE POT DOVEDI CU ACTE.DE FAPT,ACUM UN AN CAND AU DAT DECLARATII LA POLITIE AM TRIMIS COPII DUPA ACELE DOCUMENTE.
DACA NU SE PREZINTA LA TERMENUL STABILIT CE POATE PATI?
CAM CE PEDEAPSA IL ASTEAPTA?
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 19:37, 4 Aprilie 2009
Daca stiti limba franceza cautati pe net codul penal francez si veti afla ce pedepse se aplica in cazul respectivei infractiuni...
Pot exista mai multe "variante”, sa zic asa... Actele justificative au fost trimise cu o confirmare de primire, in urma cu un an? Daca nu se prezinta, va putea fi judecat in lipsa (nu cred ca se va emite un mandat de aducere; dar cine stie?)... Ar putea trimite, din nou, actele (autentificate ca fiind conforme cu originalul) care dovedesc faptul ca muncitorii respectivi aveau documentele in regula.
Nu poate lua legatura cu cineva din respectiva firma din Franta, pt a afla amanunte?
anadan a scris:

O FIRMA ,A CARUI ADMINISTRATOR ESTE PRIETENUL MEU, ESTE CITATA IN FRANTA, LA PROCURATURA ( DIN CATE AM INTELES EU DE PE CITATIE ) PENTRU CA I S-A INTOCMIT DOSAR PENAL.NU SUNT PRECIZATE ACUZATIILE CARE I SE ADUC,DOAR NISTE ARTICOLE DIN CODUL PENAL FRANCEZ.
SUNT PRECIZATE NISTE IMPREJURARI PE CITATIE IN CARE AU FOST GASITI NISTE MUNCITORI FARA FORME LEGALE(?).FIRMA A AVUT UN CONTRACT DE PRESTARI SERVICII CU O FIRMA DIN FRANTA SI MUNCITORII ERAU ANGAJATII FIRMEI DIN ROMANIA.ACESTE LUCRURI SE POT DOVEDI CU ACTE.DE FAPT,ACUM UN AN CAND AU DAT DECLARATII LA POLITIE AM TRIMIS COPII DUPA ACELE DOCUMENTE.
DACA NU SE PREZINTA LA TERMENUL STABILIT CE POATE PATI?
CAM CE PEDEAPSA IL ASTEAPTA?
Fiti mai explicit.Pe citatie nu sunt precizate acuzatiile care i se aduc,doar niste articole...
In schimb sunt precizate niste inprejurari pe citatie...
Cred ca stiti incadrarea juridica a faptelor,asa ca va recomand sa urmati sfaturile lui trope_doi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat franta giita giita A fost arestat in Franta pentru frauda informatica.Nu a savarsit nici o infractiune pe teritorul francez pentru ca a fost arestat la intrarea in Franta unde la ... (vezi toată discuția)
Actiune a politiei romane in franta GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, va rog sa informati pe site-ul dvs despre actiunea pe care o face politia romana in franta la ora actuala la adresa romanilor care sunt stabiliti ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara - mama in strainatate, tatal in romania. Gabi_16 Gabi_16 Buna ziua, Cu deosebit respect am si eu o intrebare: Cum si unde poate fi contestata o decizie a unui Tribunal din Franta care a stabilit marirea pensiei ... (vezi toată discuția)