Bună seara! Doresc să fac intabularea și cadastrul unei case, după interactionarea cu cadastristul primăriei acesta nu îmi oferă informații despre rezolvarea problemei și întocmirea actelor de aproximativ 3 luni, ce este de făcut în această situație? Este cadastristul obligat să ajute la bună întocmire a dosarului sau acesta poate refuza?
Buna ziua !
dacă puteți să mă ajutați... Bunicul meu a decedat în anul 2005, s-a făcut succesiunea, iar bunica mea a aflat astăzi că plăteste impozit pe o barcă de care nu știe absolut nimic și nu are nici un act de vânzare-cumpărare sau că ar fi deținut așa ceva iar la Căpitănia Portului nu apare ca deținătoare.
Ni se cere acum radierea acesteia de către primărie dar se pot rambursar banii dacă la Căpitănie nu a apărut ca deținătoare?
Cred că undeva este o greșeală.
Vă mulțumesc anticipat.
Deci , de ani de zile tatăl meu îmi adresează injurii și amenințări chiar și pâna la omor , de cele mai multe ori sunt amenințată cu faptul că voi fi dată afară din casă aici precizând și faptul ca de câteva ori mi-a fost ușa încuiată și multe alte lucruri negative .
Problema în schimb este următoarea parintii mei vor sa divorteze iar mama nu are un loc de munca și nu ar avea cum sa ma întrețină și dacă as rămâne la ea ar trebui sa ma mut la un liceu foarte prost din acel oraș micuț iar eu doresc sa fac liceul în orașul actual în care locuiesc și sa îl dau în judecata pe tata pentru anii de suferință pe care i-am avut alături de el și voiam sa stiu ce pot face în aceste circumstanțe?