avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru și intabulare primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru și intabulare primarie

Bună seara! Doresc să fac intabularea și cadastrul unei case, după interactionarea cu cadastristul primăriei acesta nu îmi oferă informații despre rezolvarea problemei și întocmirea actelor de aproximativ 3 luni, ce este de făcut în această situație? Este cadastristul obligat să ajute la bună întocmire a dosarului sau acesta poate refuza?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:10, 6 Noiembrie 2023
Ați întocmit masuratorile pe spezele proprii? I-ati avansat vreo suma de bani?
pentru a va face cadastrul casei, trebuie sa angajati un cadastrist/ topograf autorizat. din ce stiu, acestia sunt liber profesionisti, similari avocatilor, arhitectilor, etc.
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare Florentina Mihaela Florentina Mihaela Am si eu urmatoarea problema. Familia noastra detine o casa cu teren in vatra satului. De comun acord, dorim sa vindem casa si o parte din teren (curtea ... (vezi toată discuția)
Salutare! părinții mei dețin un teren intravilan pe care este ... Shurubelu Shurubelu Salutare! Părinții mei dețin un teren intravilan pe care este o construcție! Terenul este primit moștenire iar în actul de donație scrie \"teren cu ... (vezi toată discuția)
Problema cadastru si intabulare apartament ruxighe ruxighe Buna ziua ! Am depus actele pentru cadastru si intabulare pe apartament. Nu a existat niciodata un perete intre sufragerie si dormitor , situatie existenta in ... (vezi toată discuția)