avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Activitate Serigrafu

Activitate Serigrafu

deja mi-au aplicat dobanzi restante si mi-au si retras 100 de lei de pe card. La telefon mi-au spus ca sa anulat adresa de inchidere de contract. Au dreptul sa faca asta?
Am facut un credit de 300 ron si in ziua scadenta mi-a confirmat prin telefon un angajat de-al lor ca sa facut plata iar mai apoi mi-a trimis oe e-mail o adresa de inchidere contract. Tranzactia se pare ca nu sa efectuat cu succes si banii nu au fost retrasi. Mai am vreo obligatie legala fata de IFN sa le dau banii?
Imi poate raspunde cineva va rog?
Buna. in urma cu 2 luni am apelat la o IFN pentru un credit fara dobanda de 300 lei, In ziua scadenta am fost contactat de un reprezentant de-al lor care mi-a facut prin telefon retragerea de bani de pe card. Ulterior am primit adresa de inchidere a creditului pe mail. De o saptamana ma tot suna si imi spun ca nu sa realizat tranzactia de retragere din cauza unei erori de sistem si sa rezolvam cumva situatia creditului. Un act emis de o IFN nu are o validitate juridica? Au temei legal sa imi retraga bani de pe card? Ce pot face?
Buna, lucrez in cadrul unei firme de productie publicitara. In timpul executarii unei lucrari eu, impreuna cu un coleg, am gresit o comanda(in loc sa le printam rosii le-am printat albastre). Paguba produsa firmei este de 600 euro, bani pe care firma intentioneaza sa ii recupereze in transe de bani din salariul nostru. Intrebarea mea este, are firma dreptul de a imi retine sume de bani fara ca in contract sa fie stipulate astfel de clauze? Ce pot face in situatia data? Multumesc anticipat!