avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Are dreptul o IFN sa retraga bani de pe card dupa ce ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Are dreptul o IFN sa retraga bani de pe card dupa ce s-a emis o adresa de inchidere de contract?

Buna. in urma cu 2 luni am apelat la o IFN pentru un credit fara dobanda de 300 lei, In ziua scadenta am fost contactat de un reprezentant de-al lor care mi-a facut prin telefon retragerea de bani de pe card. Ulterior am primit adresa de inchidere a creditului pe mail. De o saptamana ma tot suna si imi spun ca nu sa realizat tranzactia de retragere din cauza unei erori de sistem si sa rezolvam cumva situatia creditului. Un act emis de o IFN nu are o validitate juridica? Au temei legal sa imi retraga bani de pe card? Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Serigrafu , utilizator 16:02, 12 Noiembrie 2018
Imi poate raspunde cineva va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul o ifn sa anuleze o adresa de inchidere contract? Serigrafu Serigrafu Am facut un credit de 300 ron si in ziua scadenta mi-a confirmat prin telefon un angajat de-al lor ca sa facut plata iar mai apoi mi-a trimis oe e-mail o ... (vezi toată discuția)
Problema ifn și bcr BogdanPaul97 BogdanPaul97 Am și eu o problema și sper sa găsesc aici ajutor. Am un credit făcut la Creditfix IFN, toate bune și frumoase pana când am avut un angajament de ... (vezi toată discuția)
Credit abuziv ifn ContSters467198 ContSters467198 Am achiziționat un produs de pe un magazin online . Produsul era integrat Intr-o campanie \"X rate fara dobânda\" creditul urmând să fie acordat de către ... (vezi toată discuția)