avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate Elena Corina 80

Activitate Elena Corina 80

Imi pare rău ca trebuie sa suportam astfel de nedreptati!
Cred ca este timpul sa facem ceva si sa nu mai asistam la astfel de situații ca niste simpli spectatori !
Acești oameni trebuie pedepsiți !
Aceasta femeie este o stăină pentru mine si familia mea, dar nu pot rămâne indiferenta la o astfel de înșelăciune!
Si eu am părinți si nu as putea concepe sa li se întâmple asa ceva!
Problema cea mai mare este ca dansa nu are banii necesari pentru un avocat, din aceasta cauza încerc sa găsesc un om cu suflet care sa o ajute!
Cu cine am vorbit pana acum imi spune ca este greu, de durata si implica costuri!
Ideea este ca daca dansa își recuperează tot ce a pierdut, va avea resursele necesare pentru a plăti un avocat !
De aceiași părere sunt si eu, chiar daca nu am pregătirea necesară, ca trebuie sa se găsească o soluție ca acești oameni sa fie pedepsiți si doamna sa își recupereze bunurile si banii!
Voi încerca sa iau legătura cu un post de televiziune care se ocupa de astfel de cazuri! Ce post imi recomandați? Am inteles ca Dnul Gâdea de la Antena 3 este foarte bun!
Multumesc mult tuturor !
Va rog sa imi spuneti care ar fi primul pas care ar trebui făcut?
Nu pot concepe ca astfel de oameni sa rămână nepedepsiți!

-Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să publicați un nou mesaj. Mulțumesc-

Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:

in ce au constat acele promisiuni mincinoase?

Ca se vor îngriji de sanatate dânsei, la final de săptămana o vor scoate de la cămin, iar de acei bani pe care dna i -a transferat in contul lor se vor folosi numai daca ea ca avea nevoie de îngrijiri medicale, de vreo intervenție chirurgicală, in caz de deces. Au făcut o înțelegere scrisă de mâna in acest sens, dar fara martori, doar Dna cu cei doi soți si care bine inteles a rămas la ei!
Cat despre casa ii tot spunea ca sta sa se dărâme, sa plece de urgentă din casa ca sa nu fie prinsă intre daramaturi( casa sta foarte bine, vb de o construcție de 240 mp, suprafața utila).
Bijuteriile si toate lucrurile din casa i-au fost luate fara voia sa, iar când Dna si-a cerut bijuteriile înapoi au invocat tot felul de motive, ca sint puse la păstrare intr-o caseta de valori!
Se tot aude prin oraș ca si-au construit casa si lucrurile din casa dnei ar fi in casa construită de ei!
Multumesc anticipat !
Buna seara, va rog sa ma ajutați cu ce as putea sa fac sa ajut o bătrâna, soție de ambasador sa își recupereze casa, bijuteriile si banii?
Pe scurt va spun povestea dnei, in anul 2014 a rămas Vaduva, 3 ani mai târziu, o familie de tineri a convins-o prin promisiuni mincinoase sa le vândă casa cu 10.000 euro, cu contract de vânzare ( bani pe care nu i-a primit), casa care fusese cumpărată in 2007 cu 100.000 euro și in care s-a mai investit încă 70.000 euro, sa le faca un transfer cu toți banii din cont cu explicație cadou, aproximativ 150.000 lei si bijuterii in val de aproximativ 50.000 euro. Totul s-a făcut in câteva zile, apoi au internat-o intr-un cămin de bătrâni!
Printr-o minune a reusit sa iasă de acolo, acum locuind cu chirie si trăind dupa o zi pe alta cu greu!
Menționez faptul ca nu a luat nimic din casa, pe langa bijuterii existând multe alte lucruri de valoare !
Ce se poate face ca acești indivizi sa fie pedepsiți si Dna sa își recupereze bunurile?
Intre timp casa a fost din nou vândută!
Multumesc anticipat !
Din ceea ce mi-ați scris Dvs deduc ca soțul meu ar trebui sa plătească 32500 lei, iar diferența ar trebui recuperată de la societate?
Dar ce se întâmpla in situația in care de la firma nu s-a recuperat aceasta jumătate si acum aceasta firma nu mai exista ca a fost radiată?
De unde pot afla daca s-a recuperat suma de la societate?
Când se va recupera aceasta jumătate de la soțul meu cum pot rezolva cu executorul ca partea lui a fost recuperata si sa se încheie executarea silită ?
O alta întrebare, se poate sa fie inclus in cheltuielile de judecată si onorariul avocatului pârtii vătămate, este legal ?

Multumesc mult !
Buna ziua, in Ianuarie 2014 a inceput executarea silită împotriva soțului meu pentru niste despăgubiri materiale si morale ca urmare a unui accident de circulație, la care sotul nu a fost prezent la momentul producerii acestuia ( el a depozitat niste agregate minerale pe marginea pârtii carosabile, pe un drum aflat in proces de reabilitare) Soțul meu in solidar cu societatea la care lucra in acea perioada a fost obligat la plata unor despăgubiri in valoare de 50.000 lei, la care se mai Adaugă cheltuielile de executare in valoare de aproximativ 15.000 lei!
De la soț au recuperat pana in acest moment aproximativ 2000 lei, soțul nu lucrează din motive medicale( ca urmare a acestei probleme i s-a declanșat o ciroza hepatica), iar de la societate aflasem ca s-a recuperat aproximativ 1000 lei in anul 2014.
De atunci nu mai știm nimic, din verificări pe site publice am vazut ca societatea si-a schimbat sediul intr-un alt județ, mergea foarte bine din pdv financiar, pana când administratorul s-a decis sa o falimenteze, in sept 2015 a declanșat procedura insolventei, iar in Iunie 2017 societatea este radiată!
Întrebarea mea este cum pot afla daca despăgubirile au fost recuperate de la societate, cat anume mai este de plata sau daca soldul s-a stins ?
Soțul meu a executat un ordin de serviciu si acum plătește pentru asta!
Putem cumva afla acest lucru?
Multumesc anticipat !