avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate Laura 17

Activitate Laura 17

Mulțumesc mult
Ea spune ca autentificarea la notar în Italia o costa 5 mii de euro. Iar ea nu are acești bani. Și de venit în România nu vrea sub nici o forma. Ce pot face? Nici eu nu pot merge în Italia.
Ea nu vrea bani sau altceva pentru cota parte. Cel puțin așa mi-a spus acum. Dar îmi e teama sa nu se răzgândească după achiziție. Vreau sa fiu precauta. Mulțumesc mult.
Sora mea este în Italia și nu poate veni sub nici o forma. Amândouă avem câte 50 % dintr-un apartament de 4 camere.. As vrea sa vindem. Nu știu exact cum să facem asta. Îmi puteți detalia să -i pot explica. Mulțumesc mult.
Dacă sora mea îmi donează fără alte pretenții cota parte deținută din imobil, în vederea vânzării acestuia, imobilul achiziționat ulterior mă va avea doar pe mine ca proprietar? Sau vom fi iar 2 coproprietari? Întreb asta datorită faptului că donația poate fi revocata. ..
Mulțumesc mult.
Avocatul vine din Italia sa semnăm actele sau el poate fi roman?
Puteți detalia va rog fiindcă va trebui sa -i explic.
Eu și sora mea deținem în cote egale un apartament. Ea este cetățean italian și locuiește acolo de peste 30 de ani.
Nu poate veni în România sub nici o forma. Eu sunt cea care a avut grija de acest apartament și toate facturile și plățile sunt făcute de mine. Ea dorește sa îmi transfere partea ei de proprietate conștientă fiind ca nu poate veni. Cum poate face asta având în vedere ca este în Italia iar eu sunt în România?