avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se mandatează un avocat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se mandatează un avocat?

Avocatul vine din Italia sa semnăm actele sau el poate fi roman?
Puteți detalia va rog fiindcă va trebui sa -i explic.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:16, 3 Septembrie 2017
Buna seara,
Ia legatura cu un avocat din Romania, ACESTA II TRIMITE TOATE DATELE SI CONTINUTUL MANDATULUI, Doamna merge la un notar din Italia si incheie mandatul legal dupa care il trimite cu posta in Romania.
Avocatul il traduce la traducator autorizat si gata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imputernicesc prin procura dar nu pot ajunge la ambasada...solutii? andredani andredani buna ziua ,a-si a vea o intrebare ,este posibil sa imputernicesc pe cineva din romania ,eu fiind in italia, dar neavand posibilitatea de a ajunge la ambasada ? (vezi toată discuția)
Legalizare imputernicire Corina T. Corina T. Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: am fost solicitata pentru legalizarea unei imputerniciri; intrucat nu am experienta in astfel de proceduri, as avea ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Lauraromy90 Lauraromy90 Buna ziua!!Mama a decedat in urma cu 3 luni..in urma ei am ramas 4 surori si tatal.vrem sa facem dezbaterea mostenirii ,dar una dintre surori nu este in ... (vezi toată discuția)