avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Activitate qwerty12

Activitate qwerty12

Răspuns la discuția Vecinul de deasupra face galagie

Ionut.ion a scris:

Si echipajul de politie ce masura a luat?
Mergeti prima data pe varianta politiei, faceti reclamatie chiar zilnic, daca este nevoie.

S-a prezentat echipajul de politie si au spus ca le-au dat amenda. Nu s-au linistit nici dupa vizita politiei. Este o situatie delicata. Poate isi permit sa plateasca amenzi. De aceea cautam si o alta solutie. Multumesc.
Am o problema cu vecinul de deasupra care are programul inversat. ziua doarme, noaptea face karaoke uneori, vorbeste tare, umbla apasat prin casa. De doua ori m-am dus personal sa ii rog sa faca liniste. A treia oara am chemat echipajul de politie. Sunt curioasa daca se poate da in judecata asemenea persoane. A mai trecut cineva prin situatii similare? Exista vreo sansa de castig? As vrea doar sa ii conving sa ma lase sa dorm noaptea. Multumesc
Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament la parter si am si o gradina aferenta de 150 mp detinuta prin CF. Cateodata vecinii arunca gunoaie in gradina mea. Exista o lege cu privire la acest lucru? Este ceva ce pot sa fac in acest sens? Multumesc.
Buna ziua. Se poate construi um foisor(pergola) pe terasa proprie aferenta unui apartament de la parterul blocului? Terasa are peste 100 mp. E nevoie de autorizatie de constructie?