Am deschis o actiune pe leg 18 si 165 pentru o diferenta de teren de 5000 mp ce nu mi-au fost restituiti( in urma cu 10 ani mi-a fost restituita o supraf mai mica de teren pe vechiul amplasament, iar pt restul mi-a fost comunicat verbal ca nu mai au teren disponibil....a fost dat altor persoane iar pentru noi nu a mai ramas....si ne-au spus ca in limita disponibilului de teren , ne va fi restituit si restul....ceea ce nu s-a mai intamplat. In intampinarea Primariei si a Prefecturii au spus ca e prematur introdusa actiunea....E posibil asa ceva ??? Care era termenul limita pana la care trebuiau solutionate toate cererile....stiu ca s-a prelungit de mai multe ori , dar nu a expirat ???
Am un titlu executoriu pe care Primaria Capitalei...Primarul nu l-a executat- leg 10. Am deschis actiune pe art 24 leg Contenciosului , am obtinut penalitati pe zi 100 lei si amenda primar 20% pe zi intarziere, adica minim din cat se putea. Primaria a facut recurs, desi nu inteleg ce putea sa atace deoarece penalizarea si amenda au fost minime... Acum au trecut mai mult de 90 de zile, si ar fi trebuit sa introduc o actiune noua pentru calculul penalitatilor conf art 24 alin 4.....Ce fac??? Trebuie sa astept sa se judece recursul, sau pot introduce actiunea inca de acum??? Se stie ca Primaria cauta sa tergiverseze, sa traga de timp sa nu plateasca, dar eu vreau sa-i execut mai repede, am asteptat de 13 ani de la emiterea dispozitiei Primarului...Pot sa introduc actiunea???
M-am judecat cu un vecin asupra unui teren de 40 m pe care mi l-a imprejmuit cat am fost plecata din tara cu 7 ani in urma si de atunci nu l-am mai putut scoate de acolo el exercitand forta. Cu politia nu am rezolvat nimic.L-am dat in judecata, am castigat procesul dar pana sa ramana hot definitiva, el a murit iar fiul lui mi-a facut apel. Ma judec cu el de inca 1 an, el nu vrea sa prezinte actele lui de proprietate, cum nici tatal sau nu le-a prezentat, dar pretind drepturi asupra terenului meu. Instanta i-a pus in vedere sa prezinte actele sale, el a spus ca nu le gaseste si a tot amanat procesul. Intre timp s-a prezentat in instanta si a spus ca mi-a deschis un alt proces de uzucapiune si a cerut suspendarea apelului pana se judeca uzucapiunea....E posibil asa ceva???
SE poate considera eroare de procedura daca hotararea nu mi-a fost trimisa pe adresa mea ci a mamei mele care este si ea parte in acelasi dosar?...au fost trimise in 2 plicuri numai pe adresa mamei ??? Doresc sa fac recurs si am iesit din termen fiind plecata. Ma pot lega de eroare sa ma repuna in termen..??... Cum pot semnala aceasta eroare ?