avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eroare de procedură
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Eroare de procedură

SE poate considera eroare de procedura daca hotararea nu mi-a fost trimisa pe adresa mea ci a mamei mele care este si ea parte in acelasi dosar?...au fost trimise in 2 plicuri numai pe adresa mamei ??? Doresc sa fac recurs si am iesit din termen fiind plecata. Ma pot lega de eroare sa ma repuna in termen..??... Cum pot semnala aceasta eroare ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:09, 16 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti solicita repunerea in temen daca ati mentionat domiciliul dvs.ptr.comunicarea actelor de procedura dar, au fost comunicate la o alta adresa decat cea transmisa instnatei ,caz contrar, nu aveti sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In loc de comunicare - recomunicare ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! Intr-un proces civil, am declarat recurs inainte de comunicarea hotararii judecatoresti. Trecand destul de mult timp de la pronuntare am insistat ... (vezi toată discuția)
Referitor recurs niculinapopa niculinapopa de fapt eu am crezut ca avocatul a uitat sa faca recurs ,dar el sustine ca nu a primit nimic la adresa conventionala,pe care eu am mentionat-o pt primirea ... (vezi toată discuția)
Comunicare trimisa la adresa gresita , repercusiuni proaste AlexaDankloff AlexaDankloff Ma numesc Alexandra.Am avut pe rol un proces reincredintare custodie minor.Proces inceput in 2008 si trecut prin mainile a trei avocati.Proces care s-a ... (vezi toată discuția)