Cu drept de circulație, în afara localității. Dar nu cred sa aibă vreo legătură. De exemplu dacă dovada expira în data de 10. Pot prelungi dovada cu încă 15 zile? Am auzit ca se poate dar nimic concret, doar zvonuri. As vrea sa o prelungesc măcar pana după sărbători, depind de permis iar după sărbători as face cumva sa încep perioada propriu zisa de a nu avea voie sa conduc.
PAUL777 a scris:
Ce este precizat în dovada de agentul constatator-Cu drept de circulatie?
Unde a ti fost depistat cu aceasta viteza?In localitate,sau in afara localității?
Desi nu stiu ce este precizat în dovada,va recomand sa dați examen pentru reducerea perioadei de suspendare.
In privinta dovezii nu cred ca aveți ce prelungii.
In cele 15 zile ramase cu drept de circulatie ar trebui sa va înscrieți pentru reducerea perioadei de suspendare.
Narcis1214 a scris:
Dacă mi-a fost reținut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile pentru ca am depășit viteza cu 51 km/h cu înmânarea unei dovezi înlocuitoare, întrebarea ar fii: Pot prelungi valabilitatea dovezii înlocuitoare? Cât și cum și câteva informații utile mi-ar fii de mare ajutor. Informații legale. Care sunt pașii de urmat?