avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lovit în timpul programului de lucru de către un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lovit în timpul programului de lucru de către un client.

Buna ziua, as avea nevoie de un sfat. De dimineață a venit un client (lucrez in fast food) m-a înjurat, amenințat și până la urmă și lovit pe motiv că as fii zis eu către el că e ,,pacient". Nu eu am zis ci un coleg, dar clientul fiind beat cred, ținea una și bună că eu am zis. Am video cum mă lovește chiar și audio cum îmi vorbește eu fiind în timpul programului de munca ( nu știu cât contează asta) sau că era managerul lângă mine când ăla mă făcea în fel și chip și mă amenința și chiar și când m-a lovit managerul era lângă și nu a intervenit, lucru ce cred eu că era de datoria lui. Ce părere aveți? Ce as putea sa fac după o asemenea situație? Plângere penală? E prima întâmplare de genul, practic am căzut nevinovat. Abia au vrut să îmi dea filmarea cum mă pocnește clientul, cei de la munca. Nu înțeleg de ce. Mi-a zis mai apoi sa nu o postez niciunde și să nu o dau la nimeni ( nu știu la ce sau cine se referă aici)
Ultima modificare: Duminică, 10 Iulie 2022
Narcis1214, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:56, 10 Iulie 2022
Mergeți la politie pentru a depune plângere penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seară, am fost batut/înjurat la locul de muncă pentru ... Ekm93 Ekm93 Buna seară, Am fost batur!/înjurat la locul de muncă pentru ca voiam sa imi dau demisa, având un sef foarte strict si care tipa si te ținea in stres, va ... (vezi toată discuția)
caz de agresiune, vatamare corporala, impacare xhond xhond Am fost batut de sase-sapte indivizi ,dovada este un martor si filmarile de pe camerele de supraveghere amplasate pe stalpi de iluminat ce sunt in custodia ... (vezi toată discuția)
Inregistrari video- sfat in caz de hartuire ElleW ElleW In conditiile in care o familie din acelasi bloc ma hartuieste pentru o problema inchipuita (cica as fi stricat liftul, pentru ca a fost folosit de o echipa de ... (vezi toată discuția)