avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inregistrari video- sfat in caz de hartuire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inregistrari video- sfat in caz de hartuire

In conditiile in care o familie din acelasi bloc ma hartuieste pentru o problema inchipuita (cica as fi stricat liftul, pentru ca a fost folosit de o echipa de muncitori veniti la mine, si dupa plecarea acestora, la mai mult de 4 ore de functionare si utilizare si de catre alti locatari din bloc, inclusiv de familia ce ma hartuieste, liftul s-a blocat) in ce conditii pot filma interactiunile cu acesta familie pentru a demonstra hartuirea? Pot sa-i filmez prin vizor, cu telefonul mobil, cand imi vin la usa sa faca scandal (imi e frica sa deschid usa, fiind femeie si singura)? Sau trebuie sa-mi montez camera de luat vederi la usa (cu toate demersurile necesare la politie), ca sa pot folosi inregistrarea in instanta? Pot sa ii filmez cu telefonul cand urla dupa mine pe casa scarilor si ma injura, ca ulterior sa pot demonstra hartuirea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: mira55 , utilizator 17:00, 22 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamnă înregistrările audio sunt suficiente.(daca faceți și video este foarte bine).Aveți grijă când filmați să nu fiți lovită de aceștia (filmați când aceștia nu văd )
Sunteți singură și dacă nu faceți ceva cât mai repede situația poate degenera.
Mergeți la parchetul din localitatea dumnv și faceți plângere penală pentru hărțuire .
În privința liftului luați legătura cu asociația de locatari pentru a stabili cauzele blocării liftului.
Discutați cu administratorul pentru camera video.(poliția nu are nici o treabă)
Dacă locatarii ( vecinii nu sunt de acord slabe șanse pentru cameră video)
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Instalați-vă un vizor electronic in locul vizorului clasic și așa rezolvați problema înregistrării audio/video când vecinii dvs vor veni la ușă...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal să fii înregistrat audio-vizual pe scara blocului? ... Teodoraa12 Teodoraa12 Este legal să fii înregistrat audio-vizual pe scara blocului? Presedintele blocului în care locuiesc a descis să amplaseze o cameră de luat vederi ... (vezi toată discuția)
Sunt hărțuită de câțiva ani de o vecină. am soluții să opresc injuriile și acuzațiile pe care mi le aduce? FLORENTINA-DANIELA FLORENTINA-DANIELA Buna ziua Numele meu este [i]-editat-[/i] Am un salon de manichiura la scara in blocul unde locuiesc si langa salon la apartamentul 3 locuieste o persoana ... (vezi toată discuția)
cameră spion de supraveghere montată în vizorul ușii la bloc este legal ? olive75 olive75 Vecinul de la bloc și-a montat Cameră spion de supraveghere în vizorul ușii , este legal ?. Când vecinul de vizavi deschide ușa, filmează ce se petrece ... (vezi toată discuția)