Buna ziua
Numele meu este -editat- Am un salon de manichiura la scara in blocul unde locuiesc si langa salon la apartamentul 3 locuieste o persoana care de 6 ani de zile nu ma lasa in pace , ma hartuieste si imi aduce injurii si acuzatii. Am facut reclamatie la politie unde aceasta persoana a declarat ca ma lasa in pace ceea ce nu sa intimplat. Greseala mea a fost ca nu am lasat politia sa o amendeze ca mi-a fost mila de ea. Ce ma sfatuiti sa fac in privinta asta?
Multumesc
Aceasta persoana nu vrea sa ma lase in pace pina nu dispar definitiv, cum am fost si amenintata ca nu se lasa pina nu ma desfiinteaza definitiv. Am dat declaratie la politie 4 pagini fata-verso cu toate injuriile si cu amenintarea, iar aceasta persoana a negat tot dar si-a luat anngajamentul ca ma lasa in pace. Eu nu pot sa lucrez din cauza ei cum trebuie si au inceput sa nu imi mai vina cliente din cauza ei
Am martori si doua inregistrari pe telefon. Politia mi-a cerut sa am inregistrare audio sau video, dar nu reusesc sa o inregistrez ca iese la usa ma jigneste si fuge in cas
Sunt niste camere spion in brelocul de chei sau in pix. Sa aveti tot timpul una pregatita. Sunt si ceasuri la doar 20$ cu camera. Inregistrati si mergeti din nou la politie.