avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt hărțuită de câțiva ani de o vecină. Am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt hărțuită de câțiva ani de o vecină. Am soluții să opresc injuriile și acuzațiile pe care mi le aduce?

Buna ziua
Numele meu este -editat- Am un salon de manichiura la scara in blocul unde locuiesc si langa salon la apartamentul 3 locuieste o persoana care de 6 ani de zile nu ma lasa in pace , ma hartuieste si imi aduce injurii si acuzatii. Am facut reclamatie la politie unde aceasta persoana a declarat ca ma lasa in pace ceea ce nu sa intimplat. Greseala mea a fost ca nu am lasat politia sa o amendeze ca mi-a fost mila de ea. Ce ma sfatuiti sa fac in privinta asta?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: OutStanding , utilizator 20:12, 2 Decembrie 2017
Vreau sa pun camera cu microfon in locul vizorului dar este ilegal fara acordul vecinilor care su apartamente linga salon.

Sunt niste camere spion in brelocul de chei sau in pix. Sa aveti tot timpul una pregatita. Sunt si ceasuri la doar 20$ cu camera. Inregistrati si mergeti din nou la politie.

Puteti masca o camera cu un senzor de lumina - din acela care aprinde lumina cand trece cineva. Am montat mai demult camere ascunse in asa ceva. Acum sunt comune camere cu audio si costa in jur de 200 lei. Chiar si o camera falsa la vedere se poate sa aiba efectul dorit si vecina sa nu mai apara. Sau asa ceva dar modificata ca sa nu se prinda: [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Decembrie 2017
GermanAlex, utilizator
Cum adică nu vă lasă vecinii? Da' doar nu este termică, să bată până-n dormitor. Plus că audio vă interesează, iar soluții sunt.
Apelați la o firmă de pază să vi le monteze ei, pentru un trimestru, dacă Nu înțelegeți legea și scăpați de problemă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari video- sfat in caz de hartuire ElleW ElleW In conditiile in care o familie din acelasi bloc ma hartuieste pentru o problema inchipuita (cica as fi stricat liftul, pentru ca a fost folosit de o echipa de ... (vezi toată discuția)
Proba video interlop Costica33 Costica33 Buna ziua, Am un conflict cu un vecin interlop si eu niciodata nu am probe pentru ca stie cind si cum sa actioneze, cind ma vede singur si se bazeaza si pe ... (vezi toată discuția)