avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate Hleihil Dana

Activitate Hleihil Dana

Buna ziua
As dori sa stiu,ce este mai convenabil,SRL sau PFA,pt cabinet stomatologic?
Multumesc
Buna ziua
Cum pot fi la curent cu legile si noutatile,ca inspector SSM?
Buna ziua
O persoana ce a suferit un AVC,si are concediu medical,poate fi fortat de angajator sa iasa la pensie sau sa fie dat afara,sub motivul ca angajatorul nu primeste banii de la CAS?
Buna seara
Doctorii stomatologi pot sa aiba reclame in mall-uri sau pe alte panouri publicitare?
Care este sanctiunea,in caz ca au?
Multumesc
Buna ziua
As dori sa stiu ce drepturi si ce sporuri au angajatii din domeniul sanatatii,rezpectiv asistentele medicale.
Cu stima
Discuție \
Buna ziua
Iata intrebarea mea:sotul meu e stomatolog,a achizitionat de la o firma din strainatate un aparat("pistol"),ce are valabilitate 1 an.A lucrat cu el 4 luni,cu grija,fiind un aparat ce nu necesita forta,deasemeni a fost curatat de catre asistente cu grija.
Dupa 4 luni sa rupt partea pe care se apasa cu degetul.Reprezentantul roman al firmei a zis ca nu e defect din fabricatie ,ca sotul a stricat(nu stiu cum au stabilit?)si ca o sa trimita aparatul in service si probabil trebuie sa platim.
Este corect?Ce fel de garantie e aceasta?Ce e de facut?
Multumesc anticipat
Cu stima
Răspuns la discuția Plati comune
Va multumesc.
Asa voi proceda.
Discuție Plati comune
Buna ziua
La o cladire de 7 apartamente ,eu am unul iar restul e a altui proprietar ,s-a construit un gard fara sa mi se ceara acordul sau semnatura.
A zis ca fiecare trebuie sa platim jumatate,apoi ca eu sa platesc bucata de gard de-a lungul ap. meu ,adica 10 panouri si el ce este in fata lui,adica 6 panouri.Intrebarea mea este:daca as plati (trebuie,fara sa fiu intrebata?),plata nu se imparte la nr de apartamente?
Multumesc.
Buna ziua.Pt obtinerea cetateniei romane sunt necesare o serie de acte printre care si Hotararea prin care s-a stabilit domi. in Romania.Noi nu am primit prin posta actul si nu stiu de unde sa aduc altul.Locuim de 8 ani aici si am permis de sedere pe termen lung.
Multumesc.
Discuție CAEN
Buna ziua
Codul CAEN pt comert cu amanuntul in magazin Outlet difera de cel pt magazin obisnuit de haine?
Multumesc