avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Activitate Florina ionescu

Activitate Florina ionescu

Buna ziua..am si eu o intrebare...daca divortez de sotul meu..el are vrun drept asupra apartamentului parintilor mei..dupa decesul lor..?apart este pe numele parintilor..iar eu.sunt singurul copil...daca divortez trebuie sa impart si apart parintesc cu el?sau el nu are treaba cu acel apart?
Buna ziua..in luna februarie am avut probleme de la vecinu de la etajul 4,care are problema pe scurgerea de la bucatarie,de cate ori da drumul la apa la bucatorie imi curge mie in casa,pe ghena,s-a infiltrat in perete..vecina de la etajul 2 avand faianta pana sus nu are probleme,iar la etajul 3 nu locuieste nimeni..am discutat cu el,i-am spus ca este o problema,neaga ca ar fi de la el...problema este doar atunci cand da drumul la apa el...cand da vecina de la 2..nu este problema...si marea problema este ca nu exista guri de vizitare pe ghena si el nu vrea sa sparga..am anuntat la asociatie si spune sa vorbim cu el..nu as vrea sa il dau in judecata sa umblu prin tribunal..ce solutie as putea gasi..va multumesc!
Buna ziua ,in urma cu cateva zile viitorul meu socru mi-a cerut cnp insa nu mi-a spus si motivul.Eu nu i-am dat cnp dar imi e teama sa nu o fi cauta in lipsa mea prin actele din casa si sa dea de cnp...deoarece dupa 3zile a venit cu o adeverinta de membru CAR in care era trecut numai fiisu...intrebarea mea este urmatoarea:poate sa se foloseasca doar de cnp meu sa ma puna girant fara ca eu sa fiu prezenta??deoarece ma gandesc sa nu faca vrun imprumut si sa ma trezesc girant...unde as putea sa ma interesez daca e???deoarece eu nu vreau sa il girez...si nu vreau sa ma trezesc mai tarziu ca sunt girant cand el nu o sa plateasca...
Buna ziua sunt impreuna cu iubitul meu de 8 ani si de 2 ani ne-am mutat impreuna..Am luat un imprumut prin prima casa,insa imprumutul este pe numele lui la fel si apartamentul,eu am facut imprumut de avans...insa rata si cheltuielile le platim aman2.Eu nu figurez nicaieri,si totusi daca o sa ne despartim eu o sa am vrun drept??Nu avem copii..Am chitantele de la banca ca eu am fost mereu de an dus banii la banca...va multumesc frumos.o zi frumoasa