Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie,daca se poate: bunicul meu a incheiat o promisiune de vanzare cu o asociatie agricola, in luna septembrie a anului trecut, obiectul vanzarii fiind un teren extravilan. Ulterior,a primit suma de bani care era prevazuta in aceasta promisiune de vanzare,desi actele cadastrale,inscrierea in cartea funciara,etc, de care se ocupa cumparatorul, nu au fost emise.In luna decembrie, bunicul meu a decedat,eu am facut succesiunea si sunt unica mostenitoare. In actul de mostenitor,acel teren apare,nefiind scazut pt ca,cred eu, vanzarea nu s-a finalizat. Intrebarea mea este: in ce masura am castig de cauza si pe cine ar trebui sa chem in instanta daca eu nu sunt de acord cu aceasta vanzare? Am inteles de la notar ca eu ar tb sa semnez actele care vor finaliza vanzarea,insa eu nu sunt de acord. Cum ar trebui sa procedez? Va multumesc anticipat pt raspuns.
Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie,daca se poate: bunicul meu a incheiat o promisiune de vanzare cu o asociatie agricola, in luna septembrie a anului trecut, obiectul vanzarii fiind un teren extravilan. Ulterior,a primit suma de bani care era prevazuta in aceasta promisiune de vanzare,desi actele cadastrale,inscrierea in cartea funciara,etc, de care se ocupa cumparatorul, nu au fost emise.In luna decembrie, bunicul meu a decedat,eu am facut succesiunea si sunt unica mostenitoare. In actul de mostenitor,acel teren apare,nefiind scazut pt ca,cred eu, vanzarea nu s-a finalizat. Intrebarea mea este: in ce masura am castig de cauza si pe cine ar trebui sa chem in instanta daca eu nu sunt de acord cu aceasta vanzare? Am inteles de la notar ca eu ar tb sa semnez actele care vor finaliza vanzarea,insa eu nu sunt de acord. Cum ar trebui sa procedez? Va multumesc anticipat pt raspuns.
Am inteles. Va multumesc frumos. O zi buna!
Dar acea luna a tatalui se cumuleaza cu cele 60 de zile? Sau se adauga? Mai exact,cand ar tb sa ma reintorc la serviciu? Multumesc frumos.
Buna ziua! Sunt in concediu de crestere a copilului pana pe data de 19.05.2018,cand acesta implineste varsta de doi ani. As dori sa beneficiez de stimuentul de insertie,deci,ar trebui sa ma intorc la serviciu cu 60 de zile inainte , undeva in luna martie. Tatal copilului nu isi va lua concediu de crestere a copilului in acea luna care ii revine lui. Cum se procedeaza cu acea luna? Daca eu voi sta acasa, nu voi beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? Daca voi merge la serviciu,in acea luna nu voi lua stimulent de insertie? Va trebui sa merg mai devreme de luna martie la serviciu,in speta in luna feb,pt a putea avea un venit si eu in acea luna? Va rog din suflet sa ma consiliatia in aceasta privinta deoarece nu stiu cum sa procedez,care sunt variantele specifice cazului nostru. Va multumesc anticipat.