avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie,daca se poate: bunicul meu a incheiat o promisiune de vanzare cu o asociatie agricola, in luna septembrie a anului trecut, obiectul vanzarii fiind un teren extravilan. Ulterior,a primit suma de bani care era prevazuta in aceasta promisiune de vanzare,desi actele cadastrale,inscrierea in cartea funciara,etc, de care se ocupa cumparatorul, nu au fost emise.In luna decembrie, bunicul meu a decedat,eu am facut succesiunea si sunt unica mostenitoare. In actul de mostenitor,acel teren apare,nefiind scazut pt ca,cred eu, vanzarea nu s-a finalizat. Intrebarea mea este: in ce masura am castig de cauza si pe cine ar trebui sa chem in instanta daca eu nu sunt de acord cu aceasta vanzare? Am inteles de la notar ca eu ar tb sa semnez actele care vor finaliza vanzarea,insa eu nu sunt de acord. Cum ar trebui sa procedez? Va multumesc anticipat pt raspuns.

Alte discuții în legătură

Contestatie vanzare Diana Chis Diana Chis Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie,daca se poate: bunicul meu a incheiat o promisiune de vanzare cu o asociatie agricola, in luna ... (vezi toată discuția)
Succesiune si masuratori van_allen78 van_allen78 buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urm situatie: bunicul meu, care e in viata, a facut succesiunea dupa tatal lui, cu sora .S au intabulat terenurile ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa fara acte de proprietate Valias Valias Buna ziua, Mama si surorile ei se confrunta cu urmatoarea chestiune: ar dori sa vanda casa bunicilor mei (veche de peste 45 de ani), care este de multi ani ... (vezi toată discuția)