avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Activitate Florin rmz

Activitate Florin rmz

Discuție Buna ziua
Azi a fost la mine un angajat de la primărie sa îmi zică că vecinul vrea să măsoare proprietatea me ca vrea să facă gard.si eu l am dat voi .Si angajatul de la primărie a început să măsoare.si a constatat că vecinul e la mine bagat cu 4 metri.si acum vecinul nu ii convine .a tot umblat .pe la primărie. Nu stiu ce a făcut. După a venit la mine și îmi zice că vine mine al cineva de la primărie sa măsoare. Si eu i-am zis ca eu pe titlul de proietate am 1368 de metri el mia zis ca nu am de unde ca el a cumparat 3600 si el ati are .dar el cînd a cumpărat el nu a făcut cadastru.( este posibil ca el să îmi ia din metri mei care ii am pe titlu de proprietate.? Va multumesc
Răspuns la discuția cadastru si intabulare
Buna ziua daca ma poate si pe mine cineva .am si eu o problema. Azi am fost la primărie sa vin sa îmi măsoare și mie curtea .Si au venit la mine un angajat de la primărie sa îmi măsoare. Si mia zis ca eu am mai puțin metri de cit am pe titlu .Ca asa a zis vecinul .Si nu e de acord să revină metri care ii am eu .adică 1368 metri și va rog sa imi calculați și mie .am pe hârtia de la primărie .12.5.m.latime la un capăt.si la cel ant capăt.am 14.20.m si lungimea o am de 104.metri va rog dacă ma poate si pe mine cineva .si ce trebuie sa Fac sa fie bine .va multumesc
Răspuns la discuția Popire pe salariu
Cum pot sa aflu daca am popiri pe salariu la banca
Dacă ma duc la el si imi eau agajamentu ca plătesc cite 300 ron pe fiecare luna pina termin toata datoria imi poate debloca contul.
Dacă mi-l blochează il mai pot debloca .? Si ce trebuie sa fac
Bună ziua am si eu o intrebare la dv.eu am contestat executarea silită la un credit .si acum ma judec cu ei .si de curînd m-am angajat si imi cere sa imi fac card sa imi vireze salariu pe el.intrebarea mea pentru dv.este daca am popiri pe salariu .îmi poate sa imi blocheze contul.cit eu am făcut contestație si ma judec cu ei