avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua

Azi a fost la mine un angajat de la primărie sa îmi zică că vecinul vrea să măsoare proprietatea me ca vrea să facă gard.si eu l am dat voi .Si angajatul de la primărie a început să măsoare.si a constatat că vecinul e la mine bagat cu 4 metri.si acum vecinul nu ii convine .a tot umblat .pe la primărie. Nu stiu ce a făcut. După a venit la mine și îmi zice că vine mine al cineva de la primărie sa măsoare. Si eu i-am zis ca eu pe titlul de proietate am 1368 de metri el mia zis ca nu am de unde ca el a cumparat 3600 si el ati are .dar el cînd a cumpărat el nu a făcut cadastru.( este posibil ca el să îmi ia din metri mei care ii am pe titlu de proprietate.? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare catalinc753 catalinc753 Buna ziua Am platit din luna august 2015 in doua transe suma necesara pentru efectuarea documentatiei cadastrale si intabularea a 10 parcele teren ... (vezi toată discuția)
Cadastru Agghh Agghh Buna seara ma puteti ajuta cu un raspuns? Este normal ca atunci cand se face cadastru sa se măsoare din gard in gard? Sau trebuie măsurat în asa fel sa iti ... (vezi toată discuția)
Modificare gard existent iordanc iordanc Buna ziua, Am o mostenire la tara si as vrea sa stiu si eu care sunt conditiile in care se poate modifica pozitia gardului care exista de ani buni (asa a fost ... (vezi toată discuția)