avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru

Buna seara ma puteti ajuta cu un raspuns? Este normal ca atunci cand se face cadastru sa se măsoare din gard in gard? Sau trebuie măsurat în asa fel sa iti iasa suprafața din titlu de proprietate?eu am facut cadastru și mia iesit la măsurătoare mai putin cu 150m pătrați decât ce am pe titlu , este corecta aceasta măsurătoare?sau trebuie sa bată cadastru cu titlul?
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 01:56, 13 August 2018
din gard în gard.
Dacă vecinul a construit gard pe proprietatea ta atunci trebuie să îl dai in judecată.
Se măsoară cât este pe teren, nu te întinzi cât scrie în titlu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare gs113765 gs113765 Buna seara, Ad dori sa încep executia castrului pentru mostenirea lasata de parinti mei. Întrebarea mea este urmatoarea : Dupa ce se executa cadstru si ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie si distrugere ralucutzan ralucutzan buna ziua!am si eu niste nelamuriri!ieri dupa amiaza vecinul meu scump a asteptat sa plece toata lumea de acasa si apoi ne a daramat gardul din gradina si si ... (vezi toată discuția)
Care sunt laturile terenului? costirazvan8 costirazvan8 Avem un titlu de proprietate pe un teren de 800 metri patrati, dar nu stim care sunt laturile terenului sub forma de dreptunghi.Lângă terenul meu cineva a ... (vezi toată discuția)