avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate 4concept21

Activitate 4concept21

Buna ziua.

Am dori sa deschidem o firma de IT atat pe partea de comercializare echipamente IT cat si montaj de camere de supraveghere, sisteme de alarma si automatizari. Am dori sa stim cum am putea deveni complet legali si de ce avem nevoie pentru a putea oferi clientilor nosti toata documentatia necesara pentru automatizari si supraveghere.

Cu respect,
Andrei Pelmus
Salut tuturor!

Ce as putea face in cazul in care primaria ia o astfel de decizie asupra localului meu! Primaria din orasul meu a luat decizia de a imi face orarul activitatii mele de tip Bar/Club si ma obliga sa inchid activitatea la ora 24:00. Tin sa mentionez ca activitatea clubului mai exact se desfasoara in orasul Nehoiu, Jud Buzau iar singura zi din saptamana cand programul se incheie la ora 4;00 este duminica. Este foarte mult de explicat asa ca voi lasa mai jos un link catre pagina de facebook unde sunt postate documentele. Va rog sa ma ajutati!!!
LAS MAI JOS UN LINK CATRE PAGINA MEA DE FACEBOOK

[ link extern ]
Răspuns la discuția Contract de comodat nerespectat.
Automobilul nu a fost vandut. Tot ce am la mana este un contract de comodat... masina a fost vanduta ilegat iar acum nu pot lua legatura cu persoana la care este masina pentru ca a fost vanduta de prea multe ori si nu se mai cunoaste persoana care o detine...
Buna ziua,

Am si eu o mica intrebare pentru voi... Am facut un contract de comodat pentru un autoturism pe o perioada de 5 ani iar, asa cum zice si titlul, cel ce a primit masina de la mine prin contract de comodat a vandut autoturismul... la o luna dupa ce l-a primit de la mine. Autoturismul a fost din nou vandut iar acum nu se cunoaste proprietarul. Ce as putea face in situatia asta?