avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract de comodat nerespectat.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract de comodat nerespectat.

Buna ziua,

Am si eu o mica intrebare pentru voi... Am facut un contract de comodat pentru un autoturism pe o perioada de 5 ani iar, asa cum zice si titlul, cel ce a primit masina de la mine prin contract de comodat a vandut autoturismul... la o luna dupa ce l-a primit de la mine. Autoturismul a fost din nou vandut iar acum nu se cunoaste proprietarul. Ce as putea face in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: 4concept21 , utilizator 12:59, 2 Octombrie 2017
Depuneti plangere penala impotriva persoanei respective daca spuneti ca nu i-ati vandut-o.
Automobilul nu a fost vandut. Tot ce am la mana este un contract de comodat... masina a fost vanduta ilegat iar acum nu pot lua legatura cu persoana la care este masina pentru ca a fost vanduta de prea multe ori si nu se mai cunoaste persoana care o detine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata automobil ,vandut fraudulos buradaflorin buradaflorin Buna ziua, Am cumparat un automobil in decembrie 2008, l-am lasat unei persoane cu tot cu acte si chei pentru 500 euro (automobilul valora 6000) ,la o luna ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto cu chitanta HCristian HCristian Buna seara , am facut o gresala si am nevoie de ajutor pentru a intelege anumite lucruri deoarece sunt foarte confuz . Problema mea este aceasta : Acum o ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism nelush2103 nelush2103 ” Buna ziua. In August 2010, am vandut unei persoane un autoturism , am primit suma convenita, am inmanat si actele masinii, am incheiat un inscris de ... (vezi toată discuția)