avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Activitate Rotty192003

Activitate Rotty192003

Răspuns la discuția Vanzare productie in curs.
Buna dimineata!
Va multumesc frumos!
Zi faina!
Buna ziua!
O societate comerciala inceput construirea in regie proprie a unui imobil de locuinte. Acum se afla in imposibilitatea de a-l finaliza, fapt pentru care il va vinde catre o persoana juridica. Se considera aceasta "constructie noua"? Conform art 55 din Normele CF, "(5) Dacă livrarea unei construcții intervine înainte de data primei ocupări, astfel cum este definită prima ocupare la alin. (3), se consideră că are loc livrarea unei construcții noi."
As dori, de asemenea, sa stiu care este regimul TVA aplicabil.
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Contract de munca


Cornel Vasile Va mulțumesc frumos!

Răspuns la discuția Contract de munca


Cornel Cu act adițional, nu? M-am gândit sa scriu ca munca se va desfășura atât la punctul de lucru situat in ... cat si la terți in baza contractelor de prestări servicii încheiate cu aceștia. Ar fi ok?
O societate comercială care are obiect de activitate-Construcții, înființează un punct de lucru. Angajații care lucrau pentru diverși clienți( in baza contractelor de prestări servicii ) vor lucra si la punctul de lucru. Sunt apropiate ca si locație. O zi la punct / o zi la client. Cum se modifica CIM in aceasta situație?
Mulțumesc!
Buna ziua! Soțul meu si-a deschis un magazin (comert cu amănuntul). El este administrator si unic asociat. In cazul in care un angajat are nevoie urgenta (motive neprevăzute) de câteva ore libere sau pleacă in concediu, administratorul ii poate tine locul? Trebuie sa isi facă contract de munca si/sau sa efectueze curs de vânzător? Mulțumesc frumos!