avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Administratorul poate înlocui vânzătorul?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Administratorul poate înlocui vânzătorul?

Buna ziua! Soțul meu si-a deschis un magazin (comert cu amănuntul). El este administrator si unic asociat. In cazul in care un angajat are nevoie urgenta (motive neprevăzute) de câteva ore libere sau pleacă in concediu, administratorul ii poate tine locul? Trebuie sa isi facă contract de munca si/sau sa efectueze curs de vânzător? Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Munca prestata prin aportul fondatorilor unui srl ??!! MICOLIS MICOLIS Buna ziua, Am nevoie urgenta de lamuriri.... Un SRL cu 2 asociati, cu obiect principal de activitate transporturi rutiere de marfuri (CAEN 6024) si obiect ... (vezi toată discuția)
Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)
Ca admin. si asoc. unic al firmei, am dreptul de a vinde in magazin? slashtim slashtim Firma mea ( la care sunt administrator si asociat unic ), are contract de prestari servicii cu o alta firma, contractul consta in administrarea unui magazin ... (vezi toată discuția)