avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

O societate comercială care are obiect de activitate-Construcții, înființează un punct de lucru. Angajații care lucrau pentru diverși clienți( in baza contractelor de prestări servicii ) vor lucra si la punctul de lucru. Sunt apropiate ca si locație. O zi la punct / o zi la client. Cum se modifica CIM in aceasta situație?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Rotty192003 , utilizator 14:24, 10 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se va modifica clauza referitoare la locul de munca.... se vor mentiona exact locurile unde isi vor desfasura activitatea.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic


Cornel Cu act adițional, nu? M-am gândit sa scriu ca munca se va desfășura atât la punctul de lucru situat in ... cat si la terți in baza contractelor de prestări servicii încheiate cu aceștia. Ar fi ok?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, cu act aditional se va modifica c.i.m.


Cornel Vasile Va mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la domiciliu Danielabiris77@yahoo.com Danielabiris77@yahoo.com O societate care are un angajat care desfasoara activitatea la domiciliu conform CIM , cum tine in practica evidenta orelor lucrate cu precizarea orei de ... (vezi toată discuția)
Conventia ssm sieu sieu Buna ziua, Am o firma de constructii. Efectuam frecvent prestari servicii pentru diversi antreprenori in baza unui contract cadru & conventie. Intrucat ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru ioanatodi ioanatodi Buna ziua , Am o dilema : daca pot deschide un punct de lucru unei firme de constructii care va avea un birou la noul santier al beneficiarului ? Care ... (vezi toată discuția)