631379962
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
buna ziua. ma scz de scr care al am. referitor la antrebarea dumneavoastra cine a avut DNI NIE este valabila. dar cine nu are este obligat sa faca. cum vam spus. adica contract de munca si domiciliu la numele lui. si poate sa obtina rezidenta fara probleme. ma repet cine a avut DNI NIE e valabila. si acum. dar cinu nu a avut e obligat sa o faca. sper sa va fie de folos. ce vam zis. o zi buna
Buna seara îți spun eu ca sunt în Spania. Uite ce-ti trebuie: actele tuturor membrilor din familie sa fie valabile, contract de munca și domiciliu, adica o locuinta închiriată pe numele tau și sa dovedesti ca esti angajat. Atât.
-faceți un minim efort și scrieți mai îngrijit, mulțumesc-
pai hai sa va explic io sunt an spania si concubina e de nationalitate spaniola. dar am cumparat casa an romania. ia a pus jumatate io jumatate. fara sa stim ca va fi problema asta. concubina nu a putut sa vina cu mine an aprilie. si mam dus singur. am vb cu io si iam zis uite nu poate sa faca promisiunea pe numele meu pentru ca sunt casatorit.si atunci am cazut cu ia de acord sa fac promisiunea pe numele la sora mea. si am dat jumatate din bani. si resptu urmeaza acum an degembrie. an tinpu asta io nu am putut sa divortez. pentru ca dac plecam ma dadea afara de la munca. acum concubina e normal ca vrea acte. si ai dau dreptate. dar io ce fac ca io nu pot sa fiu trecut an acte. si me teama so o trec pe ia singura. ca cune stie ce se poate antanpla
va multumesc pentru raspuns. dar kear nu stiu ce sa fac. si cum sa fac. concubina e normal vrea sa fie trecuta an acte dar io nu pot asa mia spus notaru. tocmai desta am facut promisiunea pe numele la sora mea. acum an degembrie trebuie sa facem actele. dar me cam teama sa o trec pe concubina singura an acte ce asi putea face an cazu asta. cum sa fac va rog din suflet ajutatima. io cu divortu dureaza. si concubina vrea acte. ce pot sa fac
va multumesc. de raspuns dar dac o trec pe concubina an acte si pa urma ia ami face acte mie se pote? mai are sotia dreptu. ca cu divortu dureaza. mult si nu pot sa plec din spania meru cand ma keama la instanta. perd munca mea.
mai am o antrebare .actuala concubina e de nationalitate spanioala .si cam am mai spus am cunparat o casa .si acum an decembrie trebuie sa facem actele .la anceput am facut o promisiune la notar .si am dat jumate din bani .si acum an decembrie urmeaza sa facem actele .promisiunea am facuto pe numele la sora mea pentru ca notaru mia spus ca nu pot sa o fac pe numele meu .ca sunt casatorit .si am anteles .dar acum vine dinpu sa akitam casa .si trebuie sa facem actele .si cuncubina e normal sa vrea acte .si sa fie trecuta an contract .dar io ce fac .cum fac sa fiu si trecut an contract .sa am si io treptu .stiu notaru mua spus sa divortez .dar nu am tinp nu pot .nu e de gasit sotia .si dureaza .divortu .dtim un sfat ce pot face ?an cazu asta .ca nu vreau sa aive soti dreptu la casa mea .ajutatima.kear nu e nici o portitá an cazu meu an afara de divort ?
buna am si io o antrebare .vreau sa cumpar o casa .si sunt casatorit an acte dar an realitate suntem despartiti de 12 ani .ia are veata ei io a mea .si sunt an concubinaj cu acutuala .si vrem sa cumparam o casa ..am fost la notar .si am facut o promisiune pe numele lui sora mea .pana an decembrie acum .acum an decembrie urmeaza sa facem actele si sa likidam casa ..antrebarea mea esta se poate sa ma treaca si pe mine an contractu de vanzare cumparare .? notaru mia spus sa divortez .mai antai .dar nu am tinp si nici nu vreau sa o rog pe fosta .sa vina la divort.ca nu e de gasit e prin afara .prin italia .si va dati seama ca nu vine .io tot ce vreau sa pot fi si io trecut an acte .sa nu aiva io treptu la nimic .io cumpar cu actuala concubina .casa .kear nu nici o solutie .?io pun bani nu ia .nu suntem anpreuna de 12 ani .si nu e drept sa aive ia dreptu la casa mea .ce ma anvatati sa fac .ca sunt disperat .vine dinpu sa fac actele la casa si nu stiu ce sa fac .andrumatima sa fac ceva .datimi o ideie.