avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Drept de rezidenta Spania (DNI sau NIE)
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Drept de rezidenta Spania (DNI sau NIE)

Bună seara. Cum se poate obține dreptul de rezidenta în Spania, ce acte sunt necesare pentru o familie întreaga? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: 631379962 , utilizator 16:49, 10 Octombrie 2017
Buna seara îți spun eu ca sunt în Spania. Uite ce-ti trebuie: actele tuturor membrilor din familie sa fie valabile, contract de munca și domiciliu, adica o locuinta închiriată pe numele tau și sa dovedesti ca esti angajat. Atât.

-faceți un minim efort și scrieți mai îngrijit, mulțumesc-
Ultima modificare: Marți, 10 Octombrie 2017
Admin, administrator
Bună ziua. Dacă am avut DNI pana în anul 2007, apoi an revenit în țară, mai este valabil? Dacă nu, sunt necesare aceleași acte? Și încă o întrebare : dacă unul din soți are DNI, al doilea soț îl poate obține pe baza aceasta? Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna ziua. ma scz de scr care al am. referitor la antrebarea dumneavoastra cine a avut DNI NIE este valabila. dar cine nu are este obligat sa faca. cum vam spus. adica contract de munca si domiciliu la numele lui. si poate sa obtina rezidenta fara probleme. ma repet cine a avut DNI NIE e valabila. si acum. dar cinu nu a avut e obligat sa o faca. sper sa va fie de folos. ce vam zis. o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire in spania fara loc de munca acimov acimov Am cetatenie dubla, romana si canadiana (din 2000), si doresc sa ma stabilesc in Spania (regiunea Malaga) impreuna cu familia, pentru minim 5 ani, dupa ce ma ... (vezi toată discuția)
Rezidenta sau permis de sedere in spania - barcelona claudia_nicolau claudia_nicolau Buna ziua! Tocmai mi-am finalizat studiile doctorale in Romania, si din motive personale (logodnicul meu locuieste in Barcelona), m-am hotarat sa sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Permis de munca spaniol 987654321 987654321 buna ziua d le avocat am si eu o intrebare; de 5 ani eu si sotul meu mergem an spania la munca [capsuni] cu contracte de munca .acolo ne platim toate darile la ... (vezi toată discuția)