avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... permis de munca spaniol
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

permis de munca spaniol

buna ziua d le avocat am si eu o intrebare; de 5 ani eu si sotul meu mergem an spania la munca [capsuni] cu contracte de munca .acolo ne platim toate darile la statul spaniol avem nr. de seguridat social avem cartea verde cu nr. de DNI. Intrebarea noastra este ne mai trebuesc facute si alte acte?daca da ce anume?noi trebuie sa mergem an luna septembrie iarasi la munca si nu stim exact. Va multumim pt. timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 21:50, 12 Septembrie 2011
Angajatorul va trebui sa obtina pentru dvs. permise de munca.
In Spania nu se da "cartea verde cu numar de DNI", va referiti la NIE, adica "numero de identificación de extranjeros". Nu mai trebuie nimic, cu tot ce acuma se interzice lucru in Spania, este doar pentru cei care nu au permis de munca (angajati, ce nu persoane fizice autorizate sau intreprinderile individuale, adica "autónomos"), si vrea unul nou, si dv l-are de cinci ani. Stai linistita. Firma n-are cum se ceara permis de munca, pentru ca deja le aveti, doar sa va inregistreaza la "Seguridad Social" (Casa de Sanatate). Atata, si va da o copia dupa contract semnat si inregistrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezidenta sau permis de sedere in spania - barcelona claudia_nicolau claudia_nicolau Buna ziua! Tocmai mi-am finalizat studiile doctorale in Romania, si din motive personale (logodnicul meu locuieste in Barcelona), m-am hotarat sa sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Permis de munca in spania darlingrox darlingrox buna ziua,as dori sa aflu,dak ma poate lamuri cineva,cum pot obtine un permis de munca in spania si dak in momentul in care il obtin pot lucra in orice ... (vezi toată discuția)
Spania adriana rusu adriana rusu in octombrie vreau sa plec in spania impreuna cu sotul meu pentru a munci acolo,stiu ca trebuie sa avem un act numit\"cartea verde\" cum o putem avea,cine ... (vezi toată discuția)