Deci sa inteleg ca chiar daca o sa fiu divortata pana nasc. Copilul va avea tot numele sotului meu( fostului sot)??? Nu pot sa il pun pe numele meu sau a tatalui biologic?
Buna seara am urgent nevoie de niste raspunsuri daca se, poate. Ma numesc Gabriela am 24 ani in urma cu 8 ani mam casatorit ,dar de 2 ani de zile nu mai locuiesc cu sotul meu si nu am reusit nici sa divortez pentru ca nu am avut posibilitatea, de un an si jumatate am o relatie cu un alt barbat cu care am ramas insarcinata si peste o luna jumate trebuie sa nasc. Am luat o avocata mia facut toate actele de divort acum astep citatia acasa pt primul proces.Doamna avocata mia spus ca chiar daca termin divortul inainte sa, nasc acest copil va purta tot numele sotului si nu a tatalui biologic. Este posibil asa ceva? Chiar daca ma divortez pana nasc copilul sa intre automat tot pe numele sotului? Va multumesc din suflet
Buna seara aşi avea o intrebare... Eu sunt casatorita dar de aproape doi ani nu mai stau cu soţul meu ne'am despărţit dar nu cu divorţ.... Eu am o alta relatie in curând voi naste... Întrebarea mea este cand nasc tatal copilului îşi poate recunoaşte copilul daca eu sunt casatorita inca cu sotul ? Sa il pun pe numele lui tatalui biologic
nu pe al soţului ...astept ras cat mai repede
Buna seara am o nelamurire deci eu sunt casatorita de aproape 2 ani nu mai locuiesc cu sotul meu.... Acum astept sa nasc un copil... Acest barbat nu vrea sa puna copilul pe numele lui. Dar nu asta e problema. Problema mea este ca daca tatal copilului nu se prezinta... Eu trebuie neaparat sa il pun pe numele sotului meu? Eu nu asi vrea sa il pun pe numele sotului meu.. Ce asi putea face?